2777
2789
عنوان

اینجا وکیل هست یه سوالی ازش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله متاهلین فززند دارین ؟ الان ترک منزل کردین قهر کردین خونه باباتون هستین؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

و اگر مهریه میخوای یه دادخواست دیگه بده تحت عنوان مطالبه مهریه ات برای اینکه هزینه دادرسی ندی درکنار ...

اره از مهریم نمیگذرم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

یه دختر ۹ساله دارم میتونه ازم بگیرم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

عزیزیالان دفتر هستن احتمالا تا شب فرصت کنم درمیون بزارم باهاش

باشه عزیزم

نیازی نیست اون اقا داره ادعای کذب میکنه اون باید ثابت کنه نه ایشون

زن مدرک داشته باشه از باکرگی

خیلی راحت به قاضی نشون میده و بر اساس مدرک باکرگی، مرد هیچ حرفش قابل تثبیت نیست 

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

چند ساله متاهلین فززند دارین ؟ الان ترک منزل کردین قهر کردین خونه باباتون هستین؟

۱۲ساله متاهلم  سه تا بچه داشتم دوتاش مریض بودن فوت شدن

الان به دختر۹ساله دارم

اره یکماهه اومدم خونه بابام

دیشب تا صبح کلی پیام های زشت به خودم و خواهرام داده

فقط دارم آتیش میگیرم

۱۲ساله متاهلم سه تا بچه داشتم دوتاش مریض بودن فوت شدنالان به دختر۹ساله دارماره یکماهه اومدم خونه با ...

مدرک چی دارین تهمت زده ؟ دلیل ترک منزل تون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.