2777
2789

من خودم برداشتم موهاشو رنگ گذاشتم ولی رنگش یه رنگ قهوه ای ولی ب نارنجیم میزه مخصوصا جلوهاش درامده 

حالا انقد مراسمو اینا داریم تو این هفته موندم چ خاکی بریزم سرم 

چ رنگی بزنم که  رنگش درست شه ؟

این نیز میگذرد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قهوه ای تیره بزار 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

اگه جریان مال امروزه بره حموم دوبار با شامپو بشوره رنگه تا حد خوبیش از بین میره بعد ببینید چیکارش میشه کرد

اگه هم فقط میخوای پاک شه یه رنگ تیره لگیر با یه واراسبون سبز که نارنجیشو بگیره 

...

ببرش ارایشگاه اگه مورد اورژانسیه فککنم این ترکیب رنگ بتونه قهوه ای خوش رنگ بده و قرمزیشو ببره

زیتونی ، دودی  با اکسیدان ۶ درصد و واریاسیون ضد قرمزی

اگه میخوام درخشان تر بشه طلایی یا بژ هم بزن

همه رنگ ها به یه نسبت باشه دودی زیتونی بیشتر باشه که قرمزیشو بگیره

اکسیدان ۲/۳ رنگ

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

تو خونه رنگ نکن خراب میکنی باز موهاش داغون میشه میسوزه برو ارایشگاه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

وا محرم به خودت نرسی یه سریا موهاشون سفیده دائم رنگ می‌زارن چیکار کنم خب

قبلش نمیشه یکی دوروز قبل محرم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁