2777
2789

پیام کانال قلمچی شهرمون

#اخبار

#اطلاعیه

نمرات نهایی خرداد #دوازدهم هم اکنون در سایت مای مدیو قابل نمایش هست!!! 

🔹 اگر هنوز براتون فعال نشده صبور باشید به مرور داره برای همه میاد!

مشاهده👇

My.medu.ir

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

بچه ها تونستید ببینید؟

مهر۱۴۰۴ دانشجو میشم😍✨️

چرت میگه

همین الان تو سایت بودم

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا نیومده نیومده نیومدهقلمچی مشهد هم دیشب گفت همین رو

اروم باش

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

اروم باش

بابا اعصاب آدم خرد میشه

از صبح تا میای سایت یک تاپیک اینجوری میبینی هر چی هم میگی بابا باید صبر کنید خود سنجش اعلام بکنه و اخبار بگه کسی حرف توی گوشش نمیره

ویران‌گر اعظم هستم!

بابا اعصاب آدم خرد میشهاز صبح تا میای سایت یک تاپیک اینجوری میبینی هر چی هم میگی بابا باید صبر کنید ...

خب وقتی عصبی میشی اصلا نیا تو این تاپیکا 

چون بچها طبق کانالایی ک دارن پیگیر میشن مقصر نیستن خودشونم

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA