2777
2789
عنوان

کسی بوده خودلمسی بچشو درمان کرده باشه خواهش میکنم کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 42 پست
آخه با دستش انجام نمی‌ده که خودشو به مبل یا تخت میماله الان اسم اونارو سرچ کنم ببینم میاره

یکی از کاربرا گفت بترسونش ،به نظرم بتادین بهتره ،بریز روی 

آ ل ت ش بگو ببین خورده به تخت و مبل اوف شده دیگه خونش 

یکی از کاربرا گفت بترسونش ،به نظرم بتادین بهتره ،بریز روی آ ل ت ش بگو ببین خورده به تخت و مبل اوف شد ...

اره اینم گزینه خوبیه دیگه چاره ای ندارم باید این روشن انجام بدم انشالله جواب بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از کاربرا گفت بترسونش ،به نظرم بتادین بهتره ،بریز روی آ ل ت ش بگو ببین خورده به تخت و مبل اوف شد ...

راه دیگه ای پیدا میکنه بخاطر اینکه اینکارو کردی اینجوری شده منم واضح به دخترم گفتم تنبهم بخاطر این موضوع بوده بعداون یه تایمی گهگاهی که انجام میداد خودش میومد ومیگفت جگرم کباب میشد وقتی میومد میگفت اینکارو کردم و تنبیهم کن با گریه وترس

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

راه دیگه ای پیدا میکنه بخاطر اینکه اینکارو کردی اینجوری شده منم واضح به دخترم گفتم تنبهم بخاطر این م ...

تنبیه نه ولی باید بترسه 

اخه طب نوین فقط میگه توجه و حواس پرتی ،این خانم جواب نگرفته 

و واقعا بعضی اوقات راه حلاشون به درد عمه شون میخوره 

باید این مشکل رو زودتر حل کنه چون الان نمیفهمه جلو مامانش انجام میده کم کم میره تو خفا 

پس قبل فهمیدن بترسه بهتره ،حتی بعضی بچه ها باعث آسیب به پرده میشن 

خارش و عفونت قارچی هم ممکنه شروع کننده باشه یعنی اول خارش داشته و شروع کرده و کم کم حس لذت پیدا کرده 

البته ترس هم بعدا ممکنه مشکل ایجاد کنه ولی واقعا آدم میمونه چی کار کنه 

اره اینم گزینه خوبیه دیگه چاره ای ندارم باید این روشن انجام بدم انشالله جواب بده

اسی اگه دوست داری درخواست بده من یه تجربه دارم بهت بگم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
میشه به من بگید

اره عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تنبیه نه ولی باید بترسه اخه طب نوین فقط میگه توجه و حواس پرتی ،این خانم جواب نگرفته و واقعا بعضی اوق ...

من از حواس پرتی اینا واقعا جواب نگرفتم بلکه بدتر شد چاره ای نداشتم قاشق و گذاشتم داغ شد گفتم اگه انجام بدی میچسبونم به پاهات واقعا دیگه چاره ای نداشتم شاید قضاوت کنید ولی دیگه راهی نمونده بود ترسید دیگه انجام نمی‌ده الان یه ماهه اصلا انجام نمی‌ده امیدوارم به همین حالت بمونه من نه خواب داشتم نه خوراک نه می‌تونستم حموم برم نه بخوابم نه غذا بپزم دایم درحال انجام این کار بود

اره دیروز گذاشتمش خونه خواهرم رفتم دکتر اومدم دیدم خیس عرقه می‌گفت مدام این حرکت و انجام داده هرکاری ...

عزیز این از کنجکاوی و کشف بدن و این چیزا گذشته چون تو طول روز زیاد داره اینکارو میکنه حتما ی فرد متخصص پیدا کن 

عزیز این از کنجکاوی و کشف بدن و این چیزا گذشته چون تو طول روز زیاد داره اینکارو میکنه حتما ی فرد متخ ...

الان ترسوندمش دیگه یه ماهه انجام نمی‌ده برام دعا کن که کلا از سرش افتاده باشه

خداکنه اون طفل معصومم سن کمی داره باید ریشه یابی بشه ک کار من و شما نیست

اره ولی من با هر روانشناسی صحبت کردم فقط گفتم حواسشو پرت کن دستشو بند کاری کن ،متخصص کودک بردم کلی آزمایش عفونت وقارچ وانکل اینا نوشت من جواب نگرفتم من زمان بارداری و شیردهی روزهای افتضاحی داشتم فکر کنم اون استرس به بچه منتقل شده اینجوری میکنه