2777
2789
عنوان

کسی بوده خودلمسی بچشو درمان کرده باشه خواهش میکنم کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 42 پست
چطوری تنبیهش کرد من جایزه رو امتحان کردم تنبیه و امتحان کردم سرشو گرم کردم ولی جواب نداده الان شدن گ ...

والا دیروز منم متوجه شدم برادرم ۱۰سالشه

بعضی وقتا تلوزیون میبینه اینجوره

واقعا نمیدونم چ واکنشی بدم

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱ ساله مگه پوشک نیست؟ اصلا پوشکش باز نکنببین من دخترم ۳ساله بود انگشت شصت یاد گرفته بود میمکید رژ زد ...

سه سالشه اشتباه شد کاش دختر منم انگشت میخورد دخترمن خودشو به تخت یا مبل یا هرچیز دیگه میماله بعد عرق می‌کنه مثل خودارضایی 

سه سالشه اشتباه شد کاش دختر منم انگشت میخورد دخترمن خودشو به تخت یا مبل یا هرچیز دیگه میماله بعد عرق ...

اون بدنشو کشف کرده

کار منو بکن

یک رژ قرمز یهو به جلوش بزن و انگشتت بزار بترسه

لایک نکن لطفا😬
چرا نمیبری روانشناس کودک خب

از روانشناس کمک گرفتم میگه فقط حواسشو پرت کن ولی حواسش پرت نمیشه دوساعت باهاش بازی میکنم حین بازی فرصت گیر بیاره انجام میده یا بعد بازی می‌ره سراغش من انرژیک تموم شده دیگه الان بدتر شده

با مشاور مذهبی هم صحبت کن 

تو ایتا دکتر محسن پوراحمد خمینی ،مشاوره غیر حضوری دارن بپرس چی کار باید کنی 

روانشناس و روانپزشک میگن محبت کن و حواسش رو پرت کن فقط همین دو تا کار 

من باشم انقدر که شما میگی زورت بهش نمیرسه ،میبرم دستش رو آتل میگیرم از سرش بیوفته 

اون بدنشو کشف کردهکار منو بکنیک رژ قرمز یهو به جلوش بزن و انگشتت بزار بترسه

آره راست میگی میمالم به جلوش میترسونمش شاید جواب داد دیگه چاره دیگه ای ندارم میگم من بارداری خیلی پرتنشی داشتم شیردهی هم همینطور ممکنه همینا رو بچه اثر بزاره اینجوری بشه؟

آره راست میگی میمالم به جلوش میترسونمش شاید جواب داد دیگه چاره دیگه ای ندارم میگم من بارداری خیلی پر ...

بی تاثیر نیست چون دختر خواهرشوهرم مدام خودارضایی می‌کرد ۷سالشه اونم بارداری و زندگی بدی داره 

لایک نکن لطفا😬
با مشاور مذهبی هم صحبت کن تو ایتا دکتر محسن پوراحمد خمینی ،مشاوره غیر حضوری دارن بپرس چی کار باید کن ...

آخه با دستش انجام نمی‌ده که خودشو به مبل یا تخت میماله الان اسم اونارو سرچ کنم ببینم میاره

دیگران هم بهت چیزی گفتن ؟ یا شما شاید خیلی حساس شدی

اره دیروز گذاشتمش خونه خواهرم رفتم دکتر اومدم دیدم خیس عرقه می‌گفت مدام این حرکت و انجام داده هرکاری هم کردیم حواسش پرت نشد

دیگران هم بهت چیزی گفتن ؟ یا شما شاید خیلی حساس شدی

اره دیروز گذاشتمش خونه خواهرم رفتم دکتر اومدم دیدم خیس عرقه می‌گفت مدام این حرکت و انجام داده هرکاری هم کردیم حواسش پرت نشد

بی تاثیر نیست چون دختر خواهرشوهرم مدام خودارضایی می‌کرد ۷سالشه اونم بارداری و زندگی بدی داره

خدا از باعث مشکلات من نگذره خودم می‌دونم ازاونه چون روانشناس می‌گفت بچه ها از استرس این کارو میکنن استرس من به اونم منتقل شده