2777
2789

دخترم خودلمسی داره یه سالشه دکتر هم قبلا بردم ولی الان شدن گرفته دیگه غیرقابل کنترل شده می‌خوام ببرم متخصص اطفال دارو براش بنویسه آیا اصلا دارو داره؟درمان میشع؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه سرشو گرم کنی ی مدت تا یادش بره

مشاور هم همینو گفت ولی شدت پیدا کرده دیگه جلوی همه انجام میده خسته شدم نمی‌دونم چرا خدا اینجوری منو امتحان کرده اصلا سرش گرم نمیشه دوساعت باهاش بازی میکنم بدوبدو میکنم از نفس میفتم میام استراحت کنم باز انجام میده

من همه راهارو رفتم فایده نداشت میدونم کارم اشتباه بود اما اخر سر تبیه جواب داد خیلی کارم اشتباه بود وپشیمونم اما واقعا چاره ی دیگه نداشتم 

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

دارو نداره باید حواسش پرت کنی هیچوقت بهش تذکر نده چون بدتر میشه

حواسش پرت نمیشه جلوی همه انجام میده وقتی این کارو می‌کنه دنیا روی سرم خراب میشه نمیتونم تذکر ندهم وبیشنم نگاه کنم

حواسش پرت نمیشه جلوی همه انجام میده وقتی این کارو می‌کنه دنیا روی سرم خراب میشه نمیتونم تذکر ندهم وب ...

درکت میکنم عزیز دلم ولی دکتر و اینا بی فایدس فک نکنم داروهم داشته باشه مگر اینکه خودت تلاش کنی و سرشو گرم کنی یا از یچی بترسونیش

من همه راهارو رفتم فایده نداشت میدونم کارم اشتباه بود اما اخر سر تبیه جواب داد خیلی کارم اشتباه بود ...

چطوری تنبیهش کرد من جایزه رو امتحان کردم تنبیه و امتحان کردم سرشو گرم کردم ولی جواب نداده الان شدن گرفته مدام داره این کارو انجام می ه

۱ ساله مگه پوشک نیست؟ اصلا پوشکش باز نکن

ببین من دخترم ۳ساله بود انگشت شصت یاد گرفته بود میمکید رژ زدم به انگشتش دیگه ترسید فک کرد خونه، منم جو دادم ترسی و تمام

لایک نکن لطفا😬
چطوری تنبیهش کرد من جایزه رو امتحان کردم تنبیه و امتحان کردم سرشو گرم کردم ولی جواب نداده الان شدن گ ...

اصلا دلم نمیخاد بگم چون خیلی خیلی کارم اشتباه و بد بود وبعدش ازشدت پشیمونی دلم میخاست خودمو بکشم

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

ولی دیگه از سرش افتاد اما یه مدت اثر اون تنبیهم رو رفتار بچه میدیدم