یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی هم بود میگفت چرا پزشکی رو شاخ کردید و مگه چیه و..
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
متاسفانه بخاطر حقوق و اینکه دیگه الان اون تعصب قدیم رو ندارن اینجوری شده
ولی درکل عالیه هرگفته مصداق همون روباهس که دستش به انجیر نمیرسه
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!
اون منظورش ارزش معنوی نبود من خودم برای تمامی مشاغل ارزش قائلم ولی خب شرایط بعضی شغل ها خوب نیست مثلا تو بری ۵ ساعت با بچه ها سر و کله بزنی با مادراشون با بی احترامیاشون بیای خونه سوال طرح کنی تصحیح کنی