2777
2789
عنوان

کسی قبلا حمله پانیک داشته

417 بازدید | 79 پست

سلام  

قبل از این که شروع کنم اینو بگم خواهشا تو رو خدا فارق از جنسیت بهم کمک کنید - بدجور درموندم  

کسی اینجا قبلا اختلال پانیک داشته؟ یا از اقوامش داشته؟  

من حدودا سه ماه پیش حملاتم شروع شد و به حدی شدید بود که من میبردند بیمارستان و آمپول آرامبخش بهم تزریق میکردند  

حدودا دو ماه پیش به روانپزشک مراجعه کردم

چند دارو امتحان کرد و با بدنم سازگاری نداشت

مثلا سرترالین و اسیتالوپرام  

و خب داروی هالوپریدول ۰/۵ تجویز کرد که نصف صبح و نصف شب مصرف میکنم

داروش جلوی حملات گرفته تا حدود زیادی و حتی اگه حمله ای هم داشته باشم خفیف هستش اما اخیرا احساس میکنم ناامیدی شدیدا ایجاد شده برام  

به زور کار هامو انجام میدم

حوصله انجام هیچ کاری ندارم

آدم دستور پذیری شدم - یعنی باید دیگران بهم بگن فلان کار رو بکن تا انجامش بدم

انگار دارو یه مشکل حل کرده و هزار تا مشکل روانی ایجاد کرده  

احساس میکنم هیچ وقت دیگه قرار نیست خوب بشم و تا آخر عمر همینجوری میمونم

کار های زندگی انگار بی معنا شده واسم

انگار دیگه از ته دل نمیخندم و خنده هام نمایشی شده

البته اینو بگم برای اختلال خواب و احساس سقوط در هنگام خواب داروی اگزازپام ۱۰ رو به صورت نصف هر شب مصرف میکنم.  

یه سری افکار منفی هم دارم. مثلا فکر میکنم خدای نکرده پدر و مادرم فوت کردند و تنها شدم و دیگه کسی نیست که ازم حمایت کنه  

یا مثلا وقتی یه فرد جوانی فوت میکنه فکر میکنم منم مثل اون میشم و فوت میکنم  

یه سری علائم جسمانی هم پیدا کردم - مثلا بی اشتها شدم - گاهی وقتا احساس ضعف میکنم و فکر میکنم قندم داره می افته در صورتی که اینجور نیست - دائم پاهامو تکون میدم و آروم نمیشه  

کسی حالت های منو داشته؟

آیا بهبودی پیدا کرده؟ چیکار کرده که خوب شده؟

سلام من به این شدت شما نبوده ولی حمله عصبی و تجربه افسردگی چندین ساله رو داشتم دارو ها حقیقتا فقط برای یه دوره ای تاثیر داشتن بعدش انگار خیلی چیزای دیگه رو ازم گرفتن برای همین ترجیحا به یه روانشناس خوب مراجعه کنید و چاره ای هم نداره.

جز خود آدم کسی نمیتونه از این باتلاق نجات‌مون بده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله پنیک داشتم 

بارها توی دانشگاه و کلاس بهم میریختم

دارو فایده نداره انچنان چون ادمو اروم و بی حس میکنن

فقط باید استرست رو کنترل کنی

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

من فقط یه بار برام اتفاق افتاد سر کار بودم

کلا همیشه استرس پنهان داشتم

سر کار بودم یهو انگار که صاعقه بخوره به قلبم 

قلبم تیر کشید سمت چپ بدنم به شدت درد گرفت

چشمام سیاهی رفت و یخ کردم ولی نیفتادم زمین

پیاده رفتم خونه اولش فکر کردم واقعا مشکل قلبی دارم علایمش رو که سرچ کردم فهمیدم همون پانیکه که بارها اسمش رو شنیدم

من تنها زندگی می کنم به کسی نگفتم

دو سه روز افتاده بودم مثل یه تکه گوشت بی جون رو تخت

کمی مدیتیشن کردم و استراحت و اروم شدم دیگه هم تکرار نشد