2821
2789

اگه طرف مقابلتون از نظر شخصیتی خیلی مهربون باشه اصلا خسیس و بددهن نباشه و فقط محبت کنه

اما ۵، ۶ سال ازتون کوچکتر باشه و سن ازدواجش نباشه..

اون ۲۰ شما ۲۵

شما با وجود اینکه اون آدم خیلی خوبههه رابطه ای که میدونید به ازدواج ختم نمیشه رو ادامه میدید؟ 

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقل‌تر از عاقل، گهی نادان‌تر از نادان🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخرش پوچه خیالتون راحت

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

نه به عنوان جاست فرند میشه ازش استفاده کرد نه به عنوان آشنایی برای ازدواج 

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

نه

۲۵ سن کمی نیست

منظورم اینه نباید وقتتو تلف کنی برای رابطه بی هدف و صرفا جهت سرگرمی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
آخه اختلاف سنی یکم..چی بگم بستگی به شرایط و اخلاق های خودتون داره

اخلاق هامون بهم میخوره همو دوست دارم کنارهم خوب و ارومیم

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقل‌تر از عاقل، گهی نادان‌تر از نادان🌱

نه به عنوان جاست فرند میشه ازش استفاده کرد نه به عنوان آشنایی برای ازدواج

خب وقتی بهم حس دارید چجوری جاست فرند باشید؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز