2777
2789

بچه ها ۲۰ سالمه خواستگارم ۲۳

اخلاقش خوبه، منو دوست داره، ایمانشم بهم میخوره و بچه سالمیه، خانواده‌شم اصلا اذیت کن نیستن. فامیلیم میشناسم.

فقط قیافش خوب و جالب نیست و یکم ریزجثه ست. از لحاظ مالی هم یه ساله سرکار میره و ماهی ۳۰ اینا درامدشه تو تهران. دیگه هیچی نداره و قراره جمع کنه ماشین بخره و خونه هم اجاره با کمک پدرش.

چیکار کنم ؟ ازدواج کنم ؟

خواهشاً به سن ربط ندید که سنت کمه و.. 

نمی‌خوام همینطور دونه دونه رد کنم.متأهلا نظر بدن اگه میشه.

چون اخلاقش خوبه(من لجباز و مغرورم و اون نیست) و ایمان و پسر خوب و خانواده خوب می‌خوام بهش فکر کنم. شخصیت هامون هم سازگاره.

قیافه عادی میشه؟

چیکارش کنم اینو ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو قراره ازدواج کنی و زندگی کنی ما بگیم جواب مثبت بدی یا منفی

بشین اولویت بندی کن خواسته هات ببین اولویتت چیه و چندتاش پسره داره تصمیمت بگیر

قیافه ام عادی نمیشه اگه همون اول به دلت نشینه

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

اگه چهرش به دلت ننشسته ردش کن

میترسم رد کنم دیگه شرایط کسی بهم نخوره چون من برام مالی و اینا خیلی مهم نیست 

اون اخلاق آدما و سالم بودنش شدیداً مهمه و خانوادش 

عزیزم تو قراره ازدواج کنی و زندگی کنی ما بگیم جواب مثبت بدی یا منفیبشین اولویت بندی کن خواسته هات بب ...

ازدواج کردید ؟

تو زندگی مگه همیشه آدم نباید از یه چیزی کوتاه بیاد 

خب من میگم از قیافه کوتاه میام 

قیافه عادی میشه ( البته اگه خیلی بد نباشه )

زشت نیست 

پوستش سفیده

ولی کم موعه یعنی ابروهاش خیلی کمه و ریشش و اینا

صورتشم یه کم جوش داره 

بدنشم اصلا مو نداره

هیکلش هم استخوان بندیش ریزه و بالاتنه ش مشکلی نداره ولی پاهاش یکم کوتاهه و خیلی لاغره. قدش هم متوسط ۱۷۵ اینا.

کلا جزو اوناییه که دل دختری رو نمیبره ولی خب اول میگم بهتر کسی باهاش نمیره ، بعد هم میگم تو خیابون این همه مرد قد کوتاه و چاق و لاغر و قیافه پایین چجوری زناشون ازدواج کردن؟

میترسم رد کنم دیگه شرایط کسی بهم نخوره چون من برام مالی و اینا خیلی مهم نیست اون اخلاق آدما و سالم ب ...

چهل سالته یا بیست سالته عزیز؟! 

شما مشخصه از لحاظ فکری آمادگی ازدواج نداری 

مالی به اندازه خودش مهمه چهره به اندازه خودش اخلاقم به اندازه خودش

چهره باید به دل بشینه دو تا نشانه هم داره یک رابطه خصوصی بدت نیاد باهاش  داشته باشی یعنی از تصورش الان خوشت بیاد

دو از اینکه به کسی معرفیش کنی یا باهاش بری تو جمع خجالت نکشی همین

ازدواج کردید ؟تو زندگی مگه همیشه آدم نباید از یه چیزی کوتاه بیاد خب من میگم از قیافه کوتاه میام

نه ازدواج نکردم اما تجربه مورد تورو داشتم خواستگارم بود گفتم عادی میشه اما تا آخرش چهره اش به دلم ننشست بهم زدم فقط بخاطر همین پشیمونم نیستم اما اگر میتونی تحمل کنی برات موردی نداره کوتاه بیا به قول خودت

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

چهل سالته یا بیست سالته عزیز؟! شما مشخصه از لحاظ فکری آمادگی ازدواج نداری مالی به اندازه خودش مهمه چ ...

اسی ایشون خیلی خوب گفت 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
اگه از همه چی راضی‌ای جز قیافه، پس چیزی که واقعا مهمه رو می‌بینی. اخلاق و شخصیت خوب از قیافه خیلی مهم‌تره. اگه حس می‌کنی از نظر ذهنی و شخصیتی باهاش سازگاری داری، می‌تونی باهاش شروع کنی. قیافه عادی میشه، هرچی بیشتر بشناسیش. اما اینو بدون که در بلندمدت، شخصیت بیشتر از هر چیزی توی رابطه تاثیر داره. درباره مالی هم اگه راضی‌ای که شرایطش بهتر بشه، اشکالی نداره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

چهل سالته یا بیست سالته عزیز؟! شما مشخصه از لحاظ فکری آمادگی ازدواج نداری مالی به اندازه خودش مهمه چ ...

ازدواج کردید؟

اونطور آدمی پیدا نمیشه قطعا که همه چی اوکی.

ولی من میگم این آدم منو دوست داره اخلاقی هم خوبه و ایمانی، چهره شم بعد ۴ جلسه برام عادی شد تا حدودی یعنی خیلی اذیت نمیشم. میگم در طول زندگی محبت بهم بکنه و اینا خوب میشه دیگه.

ویژگی خوب چهره ش اینه قدش بلنده ۱۷۵ با توجه من که ۱۵۵ هستم و طبیعتاً خواستگارامم کوتاه قد بودن تا اینجا. ولی کم مو و کم ریش و ریزجثه ست و چهره شم زیاد تعریفی نداره که دل دخترا رو ببره

نه ازدواج نکردم اما تجربه مورد تورو داشتم خواستگارم بود گفتم عادی میشه اما تا آخرش چهره اش به دلم نن ...

میترسم نتونم ازدواج کنم دیگه 

یکساله معطل منه و منتظر مونده به خاطرم 

دیگه چه کسی اینطور می‌تونه دوسم داشته باشه و قدرمو بدونه با همه شرایط فردی و خانوادگی بدم گفته می‌خوام و کوتاه اومده