2777
2789
عنوان

قطع پریود

95 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من اگه خدا بخواد چند روز دیگه می‌خوام برم کربلا

بعد امروز پریود شدم 🥺 حالا خودم میدونم زیارتم قبول نیست 🥺 ولی خب زیارت از راه دور چه فایده داره تا اونجا برم بعد فقط از راه دور سلام بدم 😭

راهی دارید برای اینکه قطع بشه فقط اینکه قرص نميتونم بخورم سسیتم بدنم طوریه که هرچقدر قرص بخورم بدتر میشم

روش گیاهی یا چیزدیگه ای

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم سویق عدس با شیر بخور،بارهنگ هم قاطی اب کن بخور اینا خون ریزی رو کم میکنه ولی قطع کامل نه،،بعد این طبیعت بدنته بهم نریز،،تو حتی داخل بین الحرمین هم باشی زیارتت قبوله ،،به دلت بد نیار فقط اینارو بخور یکم شدتش کم سه تو مسیر اذیت نشی،،

ببین عزیزم سویق عدس با شیر بخور،بارهنگ هم قاطی اب کن بخور اینا خون ریزی رو کم میکنه ولی قطع کامل نه، ...

فقط اگه رفتید به منم دعا کن ،،به امید خدا میخام ای وی اف کنم از امام حسین و حضرت ابوالفضل بخا پیش خدا برام واسطه گری کنن،،نا امید نشم ،،

فقط اگه رفتید به منم دعا کن ،،به امید خدا میخام ای وی اف کنم از امام حسین و حضرت ابوالفضل بخا پیش خد ...

قربونت برم اگه رفتم چشم 

خدا حاجتت رو بده

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

قرص مفنامیک اسید

ترنسید می‌خورم ولی قطع نمیشه

نه عزیزم

😂😘😘