2777
2789

سلام دوستان

لطفا هر کس تجربه ای داره دریغ نکنه

من 8 ماهه عروسی کردم و 5 ماهه اقدامم، سه ماه اول طبیعی اقدام کردم ولی چون از مجردی با مشکل تنبلی تخمدان سر و کله میزدم اون سه ماه نتیجه ای جز تشدید دردهای پریودیم بخصوص کمردردم، نداشت، بعدش تحت نظر دکتر قرار گرفتم و برام آزمایش و سونو نوشت که تو سونو pco نشون داد و آزمایشم اوکی بود فقط ذخیره تخمدانم از رنج آزمایشگاه زیاد بود اونم بخاطر تنبلی تخمدان گفتن هست، برام قرص های دوفامد، رووفولیک، پریمنتا و اینوزیتول دوماهه تجویز کردن

این ماه دومم بود که بعد از اقدام کمردرد شدید داشتم تا اینکه روز 28 که دیروز بود بی بی زدم منفی بود، دوره هام بعد اقدام بین 30 تا 34 بود که تو این ماه های اخیر 31،32 بود تقریبا، طبق مصرف دوفامد 10 این ماه باید پریود بشم که تنها علائمی که دارم فقط و فقط کمردرده

من هر ماه تقریبا همه علائمpms رو داشتم سردرد و کمردردو گرفتگی عضلات و درد سینه و حالت تهوع و سرگیجه 

ولی این ماه فقط کمردرد دارم که وقتی کار خونه میکنم یا جایی مهمونی میرم پاهامم درد میکنه 

با اینکه دیروز بی بی منفی شد بازم امیدوارم 

اگه این ماه هم باردار نباشم باید باز برم پیش دکترم که قرص های قوی تری برام بنویسه 

خیلی استرس دارم، یعنی امکانش هست که بی بی رو زود زده باشم و منفی کاذب باشه

خیلی بچه دوست دارم و 27 سالمه

وقتی میزنه منفی اینکه باردار باشی احتمالش کمه 

شما سبک و روتین زندگی تغییر بده مطمئن باش باردار میشی 

استرس از خودت دور کن 

تغذیه سالم داشته باش 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا ان شاالله دامنتو سبز کنه..امیدت فقط به خدا باشه..خدا که حسود نیست.ازش بخا بهت میده مطمئن باش..منم یکسال و نیم بعد عروسیم حامله شدم توی این مدت اینقده حرف و حدیث شنیدم که نگو و نپرس..بعد محرم شد خدا راقسم دادم به حضرت عباس و بهم داد و منم اسم پسرمو گذاشتم عباس..تو هم بخا با ی نیت پاک بخا..حتما بهت میده.

خدا ان شاالله دامنتو سبز کنه..امیدت فقط به خدا باشه..خدا که حسود نیست.ازش بخا بهت میده مطمئن باش..من ...

انشالله عزیزم، خیلی دلم بچه میخواد، من از بچگی عاشق بچه هام، یادمه تو کتاب هدیه های آسمانی یه برگه بود که نقاشی بکشیم راجع به آیندمون من بچه تو بغل خودمو کشیدم که میخوام مامان بشم بعدا خواهرم بدنیا اومد و حسم ارضا شد یکم، واقعا حس شیرینی بود، ازدواج که کردم ته دلم قلقلک میشه که ببین اگه بچه خودت باشه چقدر شیرین تر میشه، از اون طرف هم سوال جواب های مادرشوهرم و خانواده شوهر دیوونم کرده هنوز هیچی نشده مادرشوهرم تو روم میگه اگه کسی مشکلی نداشته باشه چرا بچه دار نشه، حالا نمیگم با منظور بود یا منو نشونه گرفت شاید بنده خدا یه حرفی بود زد ولی ناخودآگاه دلم شکست 

از این روزهای عزیز میخوام که امام حسین به منم نظر بندازه منم مامان بشم 

وای دختر چقد تو داری زجر میکشی. اصلا نرمال نیست بخدا. ینیی هر ماه سر درد و سرگیجه و کمردرد و....

مگه چند سالته؟؟؟ اینجوری که زبونم لال به سی سالم نمیرسی تو. اصلا دیگه دارو هورمونی مصرف نکن خدایی نکرده مث من تخمدونت نترکه. جدی میگم. سبک زندگیت و عوض کن رژیم سفت و سخت بگیر. از اینا نخور داغون شدی دیگه

وای دختر چقد تو داری زجر میکشی. اصلا نرمال نیست بخدا. ینیی هر ماه سر درد و سرگیجه و کمردرد و....مگه ...

از همون اولش که پریود میشدم همه ی دردهارو داشتم و تحمل میکردم هر از گاهی هم مسکن و دمنوش میخوردم، تازه جوش و موهای زائد هم که قوز بالا قوزشه😢 قبلا هم دکتر رفتم بخاطر این مشکل که تو سونو مشخص شد تنبلی خفیف دارم و دروسبلا و متفورمین داد که فقط 6 ماه خوردم و درمانو قطع کردم چون هر دوتاشم اذیتم میکرد،الان بخاطر بارداری مجبورم ادامه بدم اگه دارو نتیجه نده میرم طب سنتی 

آزمایش ذخیره تخمدانی که دوماه پیش دادم هم تنبلی خفیف نشون داده و دکتر گفت سخت نیست باردار شدنت ولی خیلی استرسی ام و همین الانم استرس دارم از فکر دکتر رفتن دوباره و سونوی دوباره و بازم قرص

از همون اولش که پریود میشدم همه ی دردهارو داشتم و تحمل میکردم هر از گاهی هم مسکن و دمنوش میخوردم، تا ...

باید ریلکس باشی گلم. درمان هورمونی نتیجه نمیده. تنبلیت خفیف نیست عزیزم اتفاقا خیلیم شدیده. دکتر تو هوا یه چی میگه. به من یه روز میگفت خفیفه دوباره میرفتم میگفت شدیده. کیفیت تخمک مهمه که در صورت تنبلی شدید بازم بارور میشه. با کنترل استرس و شب زود خوابیدن و خوردن غذای گرم و حموم نکردم تو پریود خییییلی بهتر میشی

باید ریلکس باشی گلم. درمان هورمونی نتیجه نمیده. تنبلیت خفیف نیست عزیزم اتفاقا خیلیم شدیده. دکتر تو ه ...

طبق آزمایش و میزان amh تنبلی خفیف زده که پارسال هم بعد درمان سه ماهه متفورمین و دروسبلا ،تو سونوی بعدیم هم moderate pco زده بود

دکتر درست حسابی و با وجدانی باشه طبق آزمایش و سونو میتونه تشخیص درست بده که دکتری که پارسال میرفتم فقط به علائم تنبلی یعنی جوش و موی زائد و ریزش موهام گیر داده بود و درمانو برای رفع اینا پیش می‌برد که من فقط میخواستم درمان بشم تا بعد عروسی هر چه زودتر باردار بشم بخاطر همین با اون دکتر قطع کردم

فولیکولت باید با کیفیت باشه. رحمت باید بدون التهاب و ورم باشه. هیچ سونویی این دو تا مقوله رو نشون نمیده. هیچ سونویی. فقط دکترای حرفه ای اینو میگن. اینایی که علت نازاییشون میگن نامعلوم همینا رحمشون التهاب داره خودشون نمیدونن.

متفورمین به درد پی پی هم نمیخوره.جدی میگممن مشت مشت خوردم اصلا تغییر نکردم

آره متفورمین برای بعضیا جواب میده برا بعضیا نمیده

که متفورمین برای کنترل pco و علائمش هست،برای بارداری باید داروهای تحریک تخمک بخوریم که مهم ترینش لتروزول و کلومیفن هست 

فولیکولت باید با کیفیت باشه. رحمت باید بدون التهاب و ورم باشه. هیچ سونویی این دو تا مقوله رو نشون نم ...

دکتر حرفه ای کجا بود خواهر

همشون فقط فکر پولن

من تو تبریز زندگی میکنم کلی سرچ کردم دانایی و حمدی و امینی و هزارتا معروفش که تهش گفتن خودش معاینه هم نمیکنه و فقط پولش مهمه براش، بخاطر همین با یه دکتری که کمتر مطرحه درمانو شروع کردم که حداقل تو مطب ها و نوبت ها معطل نشم اول کاری

و اینم که همه میگن و دکتر سونوگرافی دیروز به همسرم گفت که این پروسه ی مشخصیه و داروهاش هم مشخصه پس زیاد رو دکتر گیر نکنید هر دکتری برید همینارو میدن