2777
2789
عنوان

کدوم پک بهتره برای تولد همسر

237 بازدید | 8 پست

سلام دوستان، متن یکم طولانیه، گزینه نظرسنجی هم داره، لطفا نظرتون رو بگید. 

من قراره برای همسرم تولد بگیرم و میخوام شب رو باهم بیرون از خونه بگذرونیم، حالا با توجه به بودجه ام میتونم ۳ تا جای مختلف رو رزرو کنم ولی نمیدونم کدوم بهتره؟! 

1️⃣) هتل بوتیک ارسی تبریز: 

۱ شب اقامت+۱ ساعت ماساژ ریلکسی هم زمان به همراه پذیرایی(نوشیدنی)+۱ساعت استفاده از حمام شاهانه که تزیین شده و وانشم مرمر هستش به همراه پذیرایی(نوشیدنی)+شام مخصوص(استیک مرغ+سوپ+سالاد+نوشیدنی+دورچین)+۱ عکس رایگان در عمارت

مبلغ نهایی ۷/۵٠٠/٠٠٠ تومان

2️⃣) هتل بوتیک سرخه ای تبریز: 

۱ شب اقامت+ صبحانه سلف سرویس

٠٠٠/٠٠٠/۴تومان

3️⃣هتل بین المللی صخره ای لاله ای کندوان: 

۱شب اقامت،مجهز به جکوری+صبحانه منو

٠٠٠/٠٠٠/۵ تومان

🔴توجه: 🔴

پک اول اگر بخوام ناهار اضافه کنم+ماساژ پک کامل بخوام(۱ ساعت ماساژ ریلکسی+نیم ساعت ماساژ با سنگ داغ+بادکش گرم+پدیکور پا)+عکاسی در امارت(۶عدد)+کیک +باکس گل در نهایت میشه: 

۱۳/۵٠٠/٠٠٠تومان

اگر صرفا پک اصلی رو بخوام، به همراه کیک و باکس گل در نهایت میشه: 

۹/۵٠٠/٠٠٠ تومان. 

پک دوم رو اگر  بخوام ناهار و شام اضافه کنم+کیک +باکس گل در نهایت میشه: 

٠٠٠/٠٠٠/۸تومان

پک سوم رو اگر بخوام ناهار و شام اضافه کنم+کیک+باکس گل در نهایت میشه:

٠٠٠/٠٠٠/۹تومان. 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
هتل بوتیک اسپا ارسی
4
66%
هتل بوتیک عمارت میرزا مهدی فراش باشی سرخه ای تبریز
0
0%
هتل لاله کندوان تبریز
0
0%
ی تولد ساده همراه کادو
2
33%

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

قطعا پک اول ولی با قیمت 9500 لازم نیست حالا ماساژش کامل باشه البته اکه شوهرت اهل ماساژه من خودم از م ...

دروغ چرا، تاحالا نرفتیم، ولی خب خواستم شب خوبی کنار هم داشته باشیم. 

اینم بگم، دیگه پول برای کادو نمیمونه برام. 

بعد از ۳سال عقد کردیم، و این اولین مراسمه که کنار همیم، میخوام شب رویایی پیش هم داشته باشیم. 

بنظرت ارزش داره ۲ میلیون بدم به عکاس که تو عمارت ازمون عکس بگیره؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ چرا، تاحالا نرفتیم، ولی خب خواستم شب خوبی کنار هم داشته باشیم. اینم بگم، دیگه پول برای کادو نمی ...

متوجهم خب طبیعیه تاحالا نرفته باشید😁پکهای دیگش چطوره 

بنظرم عکس ارزشش از ماساژ حتی بیشتره😁چون درنهایت این عکسه که میمونه براتون 

اما اگر دوست دازی ماساژ باشه بنظرم دیگه به کادو نیازی نیست این خودش یه کادوعه دیکه😁

متوجهم خب طبیعیه تاحالا نرفته باشید😁پکهای دیگش چطوره بنظرم عکس ارزشش از ماساژ حتی بیشتره😁چون درنها ...

خیلی پک اول رو دوست دارم، یعنی اماده سازی می کنن برای ی شب رویایی. 

اول که وارد عمارت میشی، ولکام درینک میدن

بعد از تحویل اتاق(که از قبلش کیک و گل رو قرار میدم و دیزاین رو هم انجام میدم)  میریم ناهار. 

بعد وقت ماساژ میرسه(۱ ساعت ماساژ ریلکسی)  که در یک محل انجام میدن ولی وسطمون پاراوان میزارند(من و همسرم همو میبینیم ولی ماسازور ها نه) در حین ماساژ با موشیدنی سنتی ازمون پذیرایی میشه. 

بعدم میفرستنمون حمام شاهانه(با گل خشک تزیین شده و وان هم مرمر هستش)  یک ساعت حق استفاده داریم، باژم با نوشیدنی سنتی ازمون پذیرایی میشه. 

بعد موهامون رو درست میکنن، میریم اتاقمون حاضر میشیم، میریم برای شام

بعدم شب بالکن رو برامون میچینن و میتونیم چای و کیکمون رو اونجا بخوریم. 

بعد هم که شب رویاییمون شروع میشه(❤️‍🔥🙈). 

صبح هم میریم برای صبحانه(بشقاب سرد، بشقاب گرم، ابمیوه طبیعی، در اخر چای یا قهوه) 

۱۲ هم هتل رو تحویل میدیم و تمام. 

بنظرم این بهترین کادو هستش مگه نه؟! 🤣🤣

خیلی پک اول رو دوست دارم، یعنی اماده سازی می کنن برای ی شب رویایی. اول که وارد عمارت میشی، ولکام دری ...

بنظرم محشره همینو انتخاب کن عالیه

دیگه چی از این بهتر؟ هرکادویی هم بخری بهش نمیزسه😁

از این هتل ها تهران سراغ ندارید😔😂

اولی خیلی شیک و مفصل به نظر میاد. اگه بودجه داری و میخوای یه شب خاص بسازی، گزینه اول خیلی خوبه. ولی اگه میخوای راحت‌تر و کم‌هزینه‌تر باشه، گزینه دوم و سوم انتخاب‌های مناسبی هستن. بسته به اینکه چقدر میخوای هزینه کنی و چقدر شلوغی یا سادگی برات مهمه، انتخاب کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اولی خیلی شیک و مفصل به نظر میاد. اگه بودجه داری و میخوای یه شب خاص بسازی، گزینه اول خیلی خوبه. ولی ...

واقعیت این ماه اقساطم واقعا زیاده(اقساط خونه، ماشین، باغ، هزینه کارگرا، هزینه های شخصی خودم و...) 

نهایتا ۱۵ میمونه این ماه برام، شلوغی هم برام مهم نیست، ۳ سال دوست بودیم و تو رستوران برای هم جشن میگرفتیم، میرفتیم کافه، ی نوشیدنی و کیکمون رو میخوردیم، کادو میدادیم و تمام. 

الان که عقد کردیم(یجورایی ماهگردمون میشه نزدیک تولدش)  میخوام بعد از ۳ سال بلاخره کنار هم ی شب رویایی داشته باشیم(امیدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم💜❤️‍🔥) 

اینکه مرحله به مرحله امادمون میکنن خیلی برام جذابه، ولی از اونطرف خودم معذبم که نمیتونم براش کادو بخرم، از طرفی هم میگم، تجربه ی همچین شبی خودش بهترین کادو هستش