2777
2789

چطوری میتونن دست بلند کنن رو یه زن؟!

از هیکل غولشون خجالت نمیکشن یه آدم ضعیف رو به کتک میگیرن؟

بی غیرتا

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی مورد بوده با برگه ی پزشک قانونی رفته برای طلاق 

گفتن این برگه کمه 

حداقل باید چندین مورد ضرب و شتم رو گزارش کنی تا مجوزی بشه برای طلاق 

2 سال تمام بنده ی خدا پرونده ی طلاقش به نفعش نبود تا اینکه پرونده رفت دیوان عالی 

اونا حکم دادن به اینکه مرد بره تست روانشناسی بده 

و بعد از اون جنون آنی مرد اثبات شد 

و اون بنده ی خدا که خواهر شوهر سابق من بود ازش به راحتی طلاق غیابی همراه با مهریه گرفت 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

نه ولی مورد بوده با برگه ی پزشک قانونی رفته برای طلاق گفتن این برگه کمه حداقل باید چندین مورد ضرب و ...

داذگاه هم به نفع مرداست تو این مملکت مگه‌ جونت در بره بمیری که حقی برات قائل بشن

داذگاه هم به نفع مرداست تو این مملکت مگه‌ جونت در بره بمیری که حقی برات قائل بشن

ولی اگه نظر منو بخوای آبجی ، وقتی خودت به خودت احترام نذاری ، کس دیگه هم بهت احترام نمیذاره 

درک میکنم در شرایطی که یک زن حامی جز شوهرش نداشته باشه خانوادش پشتش نباشن و چاره ای جز موندن و ساختن نداشته  باشه چقدر سخته 

اما اگه خانواده داری ، حامی داری ، به خودت احترام بذار و اجازه نده بهت دست درازی بشه و قلبت شکسته بشه 

با چند بار گزارش دادن کتک هاش اونوقت اگه به جایی رسیدی که نمیتونی ادامه بدی ، بتونی ازش جدا بشی 🙏

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

این اولین بار بود که به بقیه گفتم فعلا صبر میکنم شاید از خجالت روی اینا آدم شد

من ندیدم مردی شل کن سفت کن راه بندازه 

یا می زنه یا نمی زنه ، تمام

دستش لق بشه حالاحالاها باید کتک بخوری 

بی ربطه ولی یادمه یه موقع یکی تو نی نی سایت یه عکس گذاشت شوهرش سیاه و کبودش کرده بود تاپیک پر بازدید هم شد خیلی بد بود

همه کلی راه حل خوب دادن به استارتر 

گوش نکرد

چند روز بعد یه تاپیک زد که خوشحالم به حرف شما ها گوش ندادم چون الان صاحب اینا شدم و عکس دو تا النگوی نازک رو گذاشت( اگر همون موقع دیه گرفته بود والا اگر کمتر از پول یه سرویس طلا می شد)

هیچی دیگه اون طلاها رو گرفت و کلی بدو بیراه به ملت گفت

البته از اون به بعد هم حداقل هفته ای یه دونه عکس کتک خوردن می‌گذاشت هم آقا به زدن عادت کرد هم خانم به خوردن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ولی اگه نظر منو بخوای آبجی ، وقتی خودت به خودت احترام نذاری ، کس دیگه هم بهت احترام نمیذاره درک میکن ...

ممنونم ازت عزیزم 

من شکر خدا حمایت خیلی محکمی از خانوادم دارم 

این بخشش بخاطر پسرم بود که هنوز داره شیر میخوره 

من تو جمع هم گفتم میبخشم ولی اگه فقط یک بار دیگه تکرار کنه جنازمم بر نمیگرده تو خونش 

رو حرفمم هستم

من ندیدم مردی شل کن سفت کن راه بندازه یا می زنه یا نمی زنه ، تمامدستش لق بشه حالاحالاها باید کتک بخو ...

من هیچوقت به کتک خوردن عادت نمیکنم امروز بقیه داییام و عموهام فهمیدن زنگ زدن گفتن باید شلوار از پات در بیاریم آنقدر فحشش دادن که دیگه جواب نداد

پدرمم گفت باید یه چاقو بکنم تو فلانش 

والا آبرو حیثیتشو خانوادگی بردن 

به پدرشم زنگ زدن فحش کشش کردن