2777
2789
عنوان

وای حامله شدم🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 78 پست
هیچوقت درک نکردم شماهایی که بچه نمیخواین چرا رابطه دارین ؟ 😑 مگه نمیدونین هر رابطه احتمال داره

احتمال زیاد مجردی که درک نمیکنی 😐 و چون مجردی توضیح نمیدم چرا 😃 ان شاءالله ازدواج میکنی ماه اول با گوشت و پوست و استخونت درک میکنی 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

مبارک باشه عزیزم،انشالله که سالمه،کاش منم مثل شما یه روز می‌فهمیدم که حامله ام،ماه قبل پریودم عقب افتاد فکر کردم حامله ام،ازمایش دادم منفی شد،شوهرم اینقدر غر زد که خدا می‌دونه و بس،همش می‌گفت برو داروخونه امپول بگیر بزن که پریود بشی😭😭😭ده روز پیش پریود شدم هنوز خونریزی تموم نشده،

کاربری سال ۹۶ هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاملگی به همین راحتیا نیس اونی که میگه ناخواسته یا کاندوم پاره شده یا قرص پیشگیری نخورده، در حقیقت خ ...

نه بابا کلی ادم میشناسم که با کاندم حامله شدن . به این پیشگیری ها اعتماد نکن اخرش گند خودشو در میاره . مجردم ولی میخواستم دکتره زنان بشم . خب معلومه کلی تحقیق کردم همه جا رفتم چه کسایی که بچه نمیخواستن ولی احمق بودن لنگشونو هوا کردن 

خوشبحالتون عزیزمیکی مثل شما که بچه نمیخواستین یکی‌مثل من که هنوز توفیقش نشده و هرکاری میکنه نمیشه بر ...

عزیزم ناامید نشو ذخیره تخمدان من ۰.۰۲ بودا

به نظرم بیخیال‌باش بهتر جواب میده 

مشکلت چیه؟

مبارک باشه عزیزم،انشالله که سالمه،کاش منم مثل شما یه روز می‌فهمیدم که حامله ام،ماه قبل پریودم عقب اف ...

من اصلا پریود نمیشدم هر چند ماه یکبار 

ناامید نباش عزیزم 

تازه مامانم هم یائسگی زودرس داشته 

من‌خودم ۳۳ سالمه

حاملگی به همین راحتیا نیس اونی که میگه ناخواسته یا کاندوم پاره شده یا قرص پیشگیری نخورده، در حقیقت خ ...

باور کن به همین راحتی ها هست 

من‌رابطه سطحی داشتم نمیدونم چجوری توضیح بدم 

یائسگی زودرس ۳۳ سالمه و‌ذخیره تخمدان نزدیک صفر....... 

در حد معجزه هست که حامله ام

میدونم خدا قبول نمیکنه ولی نماز و شروع کردم فقط که خدا مواظب بچه باشه

چرا قبول نکنه عزیزم

خدا که مثل ماها نیست😌

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خوشبحالتون عزیزمیکی مثل شما که بچه نمیخواستین یکی‌مثل من که هنوز توفیقش نشده و هرکاری میکنه نمیشه بر ...

عزیزدلم،انشالله به حق فاطمه زهرا،به حق امام حسین هرچه زودتر حامله بشی گلم

کاربری سال ۹۶ هستم.
باور کن به همین راحتی ها هست من‌رابطه سطحی داشتم نمیدونم چجوری توضیح بدم یائسگی زودرس ۳۳ سالمه و‌ذخی ...

خدا نگه دار نی نی فندقت باشه،  ولی این خانوم گفتن که نباید رابطه باشه چون احتمال حاملگی هست در جواب اون گفتم من خودم ۱۵ ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم تا حالا نشده ناخواسته باردار باشم طبیعی هم پیشگیری می کنم کسی که ناخواسته حامله میشه ۱۰۰ درصد خودش کم توجهی کرده 

زمان همه چیز رو ثابت میکنه 😉

صد سال سیاه اگه بخوام ازدواج کنم اولین کار عقیم سازی کردنه متاسفانه حتی با همینم حامله میشن 😑 بچه که بخواد بیاد اخرش میاد 😐 ‌کلا از بچه متنفرم از شوهر کردنم متنفرم . فکر کن یکی بیادو دیگه نره . تنهایی قشنگه مجردی افتخاره 

صد سال سیاه اگه بخوام ازدواج کنم اولین کار عقیم سازی کردنه متاسفانه حتی با همینم حامله میشن 😑 بچه ک ...

عزیزم آدم ها با هم فرق دارن و کلا آدم ها عوض میشن من تا سی سالگی از ازدواج متنفر بودم ولی بعد عاشق شدم و ۳۱ ازدواج کردم، از بچه بدم میومد اما الان که شده باهاش اوکی هستم و سعی میکنم بچه خوبی بشه