2777
2789

خانوما خواهشا جواب بدید

من بچم بعد از اینکه واکسن 6 ماهگی رو زد خیلی خیلی نا آروم شد

حتی نمیخوابه

قبلا شبا تا صبح راحت میخوابید

اما حالا 1ونیم بیدار میشه و فقط گریه میکنه تا صبح

امروز 8 روز از واکسنش میگذره و بدتر شده

واقعا دیگه خسته شدم

نمیدونم چیکار کنم

حتی دکتر بردم دارو های رفلاکس داد دار. بیبی سد داد

اما افاقه نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به واکسن نداره بنظرم، بچه من صبح تا شب گریه میکرد با واکسن بی واکسن،

شیر خودت رو میدی یا شیر خشک؟

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
ربطی به واکسن نداره بنظرم، بچه من صبح تا شب گریه میکرد با واکسن بی واکسن،شیر خودت رو میدی یا شیر خشک ...

شیر خودم. آخه دقيقا بعد از واکسن اینجوری شد. حتی بعذ واکسن شیرمم درست نمیخوره 

ربطی به واکسن نداره بنظرم، بچه من صبح تا شب گریه میکرد با واکسن بی واکسن،شیر خودت رو میدی یا شیر خشک ...

میگه یهو اینجوری شده منم از عوارض واکسنا خیلی شنیدم و خیییییلی استرس دارم موندم چه کار کنم پسرم اخر هفته واکسن ۱۸ ماهگی داره 

شیر خودم. آخه دقيقا بعد از واکسن اینجوری شد. حتی بعذ واکسن شیرمم درست نمیخوره

سعی کن خودت اروم باشی ناراحتی و اضطراب نداشته باشی مایعات زیاد بخور، بچه تمام حس خودت رو میگیره حتی چیزیشم باشه آروم میشه.

واکسنها دوز کمی از بیماری هستن شاید اذیت شده ولی گذراست الکی این دکتر اون دکتر نبر بدتر درگیرت میکنن، خیلیییی بهش محبت کن

من بچه ام از اضطراب خودم کولیک شدید بود الان که اون دوران گذشته میفهمم،فقط ارام باش بلاخره بعد یه مدت بهتر میشه نترس بی جهت

دندون دراوردنم بچه رو بدخواب میکنه نصف شبها بیدار میشن با گریه

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
سعی کن خودت اروم باشی ناراحتی و اضطراب نداشته باشی مایعات زیاد بخور، بچه تمام حس خودت رو میگیره حتی ...

آرومم 

ولی آخرش آدم شب تا صبح بیدار باشه داغون میشه 

من یک هفته اس خواب ندارم

کمکی هم ندارم 

میگه یهو اینجوری شده منم از عوارض واکسنا خیلی شنیدم و خیییییلی استرس دارم موندم چه کار کنم پسرم اخر ...

الکی بد به دلتون راه ندید هیچ ربطی نداره

هر کی بچه اش طوری میشه اول میندازه گردن یه چیز دیگه

والا پدر من دراومد انقدر گفتن تلویزیون نزار اتیسم میگیره ، واکسن نزن فلان مبشه همش حرف مفت بود 

همه ژنتیکه الان بچه های همسن بچه خودمو میبینم والا یکی با واکسن طوریش نبوده بندازید دور این چرندیات رو

اضطراب نداشته باشید

بدترین چیز اضطراب مادره

از من مادر بهتون نصیحت 

دیدید یجا حرف منفی میزنن محل رو ترک کنید

آرومم ولی آخرش آدم شب تا صبح بیدار باشه داغون میشه من یک هفته اس خواب ندارمکمکی هم ندارم

عزیزم تازه کجاشو دیدی

نوزاد داری همینه ندیدی نمیدونی تا دوسال واقعا خواب شبت تعطیله چرا فکر کردی نوزاد مثل ادم بزرگه راحت میخوره راحت میخوابه و واسه خودش گنده میشه؟!

کل سیستم زندگیت متفاوت شده تا دوساله سختیش بعدش عالیه😍

الکی بد به دلتون راه ندید هیچ ربطی ندارههر کی بچه اش طوری میشه اول میندازه گردن یه چیز دیگهوالا پدر ...

سلام بچم فردا واکسن شش ماهگی داره 

با استرس داشتم می‌خوندم 

خدا خیرت بده دلمو گرم کردی 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

الکی بد به دلتون راه ندید هیچ ربطی ندارههر کی بچه اش طوری میشه اول میندازه گردن یه چیز دیگهوالا پدر ...

چند وقته کلا اینستا نمیبینم بسکه پر از این حرفاست ولی خب مادر اینطوریه دیگه بچه اولم ۱۱ سالشه اون موقع این حرفا نبود ولی الان خیلی میگن حتی گاهی میگم ولش کن بهداشت زنگ زد نمیرم بزنم بعد دوباره خودمو قانع میکنم میگم اگر نزنه ممکنه دورازجون مریض بشه