2777
2789
عنوان

نظرتون راجب به این شخص

183 بازدید | 15 پست

ظاهرش خوب باشه ، خانواده به روزی داشته باشه، وضع مالیش خوب نباشه (خونه، ماشین ، حقوق ، سربازی ) هیچکدوم و نداشته باشه چن ماهی یک بار پول دستش میاد، بعد دوست داشته باشه دوسش داشته باشی شدید و محبت بینتون زیاد باشه 

از روابط دوستانه خوشش بیاد یعنی تو جمع رفیقاشو پارنتراشون با پارنتر رفیقش صمیمی باشع و بگو بخند کنه ، بیس چاری با یک اکیپ دارن پنج شیش تان دوستاشن و فامیلاش همش با اونا باشه ، به شوخی دو بار بهتون بگه چون پدرت فوت شده و مامانت با ی فرد سن بالا ازدواج کرده اون سن بالا نمیتونه نیازش برطرف کنه خودم هوا مادر زنمو دارم بعدن و بعدش بگه بقران منظور نداشتم و شوخی بدی بودو فلان ، یا ازینابی باشه که هی بگه من خیلی خفنم و خیلیا دوسم دارن ولی چشم تورو مببینه، یا دو بار بم گفت ب شوخی و خنده، خوشم میاد از زنای سن بالا بعدم گو شوخی میکنم بابا جنبه داشته باش و....... 

خب چرا نره سر کار ایشون هنوز تو مرحله نوجوانی و اول بلوغ موندن و ب نظر من نمیشه روش حساب کرد 

فقط 37 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱.سن پسر برای ازدواج زیر سی اصلا خوب نیست .۲.کار ثابت نداشته باشه کلا بده.۳.اخلاق و شخصیت و تعهد به زندگی زناشویی از همه مهمتره.۴.قیافه از نظر هرکسی متفاوته و زیبایی از نظر هرکس یه جوره .۴.مرد یا پسر که نباید مثل دخترا باشه منظورم از لحاظ چهره میگم

خب چرا نره سر کار ایشون هنوز تو مرحله نوجوانی و اول بلوغ موندن و ب نظر من نمیشه روش حساب کرد

همش بخدا سر کاره اما سر کار باباش یعنی همش کمک باباشه و اونم چند ماه یا بار مثلن 80 تومن بش میده 

انگل و هرزه اس. بندازش دور اینو... همون راجب مادرت که اینو گفت اگر واسه خودت و خانواده ات ارزش قائل بودی ادامه نمیدادی. لجنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
همش بخدا سر کاره اما سر کار باباش یعنی همش کمک باباشه و اونم چند ماه یا بار مثلن 80 تومن بش میده

خب خوبه ولی این چیزایی ک گفتی کم نی بنظرم ایشون اصن آمادگی ازدواج رو ندارن و فکر نمیکنم حالا حالاها بخان ازدواح کنن و در کل رفیق بازی زیادم خوب نی 

فقط 37 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

نظرم؟

من روی شوخی های جنسی به شدت حساسم و همینطور که بخواد اینجوری مثل یک پسر 15 ساله رفتار بکنه پس هر موقع حرف مفت زد یکی میخوابونم زیر گوشش و تمام. 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

۱.سن پسر برای ازدواج زیر سی اصلا خوب نیست .۲.کار ثابت نداشته باشه کلا بده.۳.اخلاق و شخصیت و تعهد به ...

نمیشه بگیم هر کی زیر 30 بود به درد ازدواج نمیخوره. یکی هست با 25 سال سن عرضه یک 35 ساله رو داره

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم