2777
2789
عنوان

ازمون کنکور

120 بازدید | 11 پست

دیروز ازمون دادم درصدام این شد

زیست 62/2 %

فیزیک 60%

شیمی17%

ریاضی40%

زمین86/6%

توروخدا یه چاره ای بگید برای شیمی..این زمان کوتاه چیکار کنم به 40 برسه؟ 

...Life goes on

واسه اردیبهشته امساله؟تو واقعیت چطور داده بودی؟

نه عزیزم اردیبهشت من یه مشکلی پیش اومد از درس دور افتادم مرور نداشتم مباحث تایم طولانی مرور نشد کمتر زدم

زیست 48% 

فیزیک 31%

ریاضی20%

شیمی1%

زمین 82%

این درصد اردیبهشتمه

ولی بعد نهایی بکوب نشستم برا تیر خوندم همه درسام پیشرفت کرده فقط شیمیییی نمیدونم چجوری بخونم

...Life goes on

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اردیبهشت من یه مشکلی پیش اومد از درس دور افتادم مرور نداشتم مباحث تایم طولانی مرور نشد کمتر ...

اهان . شیمی بنظرم تو این تایم که نزدیک کنکوره تمرکزتو بزار رو مفاهیم . تو کنکور مفاهیمو بزنی قط درصد 30 میده که ببهتر از یک درصد . هفده درصده . همم تو زیستت خیلی خوبه چون بیشترین ضریب و تاثیر رو داره :(

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

یه سوال داشتم رتبه پرستاری رو میدونی؟

فقط میدونم 14 هزار اتاق عمل برمیداره (تراز 8500)

برای پرستاری باید تراز بالای 8500 باشه 

دقیییق نمیدونماااا ولی فک کنم رتبه زیر ده هزار بخواد باز میگم دقیق نمیدونم

...Life goes on

اهان . شیمی بنظرم تو این تایم که نزدیک کنکوره تمرکزتو بزار رو مفاهیم . تو کنکور مفاهیمو بزنی قط درصد ...

کتاب یا جزوه ای میشناسی ک فقط مفاهیم باشه! حلیاتم خوبه یکم استوکیومتری اینا رو مرور کنم حل میشه ولی واسه مفاهیم دنبال جزوم

...Life goes on

کتاب یا جزوه ای میشناسی ک فقط مفاهیم باشه! حلیاتم خوبه یکم استوکیومتری اینا رو مرور کنم حل میشه ولی ...

همراه با تست ؟

اگر بدون تست میخوای جزوه مفاهیم فراهانی رو من نگاه کردم .

فقط میدونم 14 هزار اتاق عمل برمیداره (تراز 8500)برای پرستاری باید تراز بالای 8500 باشه دقیییق نمیدون ...

با تراز 8300 هم پردیسش شده . ممنون

اره بدون تستچجوری میتونم تهیه کنم؟

تو تگر امه کانالا رایگان میزارن . اگه هم نشد درسنامه کتاب تست یا خلاصه نویسی و نکته برداری که همراه ازمون و تست زدنات کردی میتونی استفاده کنی