2777
2789
عنوان

اگه حیا خوبه

1055 بازدید | 61 پست

هم واسه زن خوبه هم مرد 

اگه غیرت خوبه هم واسه زن خوبه هم مرد 

وقتی شما میگی زن باید حیا داشته باشه مرد غیرت

یعنی اجازه بی حیایی رو ب مرد دادی

یعنی ب زن میگی رو شوهرت غیرت نداشته باش 

نمیدونم شما هم ب همون چیزی ک من فکر میکنم فکر میکنین یا نه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم 

مثلا همین امروز صبح تو سایت دختر خانم اگه بگه مردی میخوام شوهرم بشه با این خصوصیات ظاهری بی حیاست اما آقایون قشنگ وسط سایت زیلو پهن کردن میگن اره خواهر دختر باید لاغر باشه چشمش رنگی باشه وااای نه چاق چیه 😁😁😁

حرف هم بزنی میگن وااای گیر دادی😐

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

و جالبه هر زنی پوشش ازادی داره بی حیاس راحت صد سال عقبیم

من با ازادی موافقم 

مادرم چادریه چون ب انتخاب خودش چادر رو انتخاب کرده خیلی براش احترام قایلم و میدونم ارزش داره چادرش 

چون ازادی داشته و چادرش رو انتخاب کرده

چادر اگر با اجبار و زور باشه اصلا قشنگ نیست

بچه ها آدم بخاد یچی رو تو ذهن طرف جا بندازه باید از چ روشی هایی استفاده کنه ،یجور بخاد رو عزت نفس ط ...

خود اونی که میخواد جا بندازه چقدر از نظر عزت نفس خوبه؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها آدم بخاد یچی رو تو ذهن طرف جا بندازه باید از چ روشی هایی استفاده کنه ،یجور بخاد رو عزت نفس ط ...

اشی شرمنده بی ادبی نشه  سوال توذهنم بود تا بیام اجازه بگیرم اینجا پرسیدم  اگه ناراحتی پاککنم ؟