2777
2789

براش قهوه ساز مسافرتی خریدم  دست داداشش دیده بوو خودشم میخاست بخره پیدا نکرد من برا تولدش خریدم بعد روز تولدش بهش گفتم  دوستش داری گفت چرا مشکیشو نخریدی گفتم خب تک رنگ بود سفید بود بعد گفت مال داداشم خیلی  بهتره گفتم شرمنده دیگه همینا تو بازار بود بعد گفت دست درد نکنه همینم زحمت کشیدی  ولی حس بد گرفتم از حرفش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تو شرمنده شدی😐صورتتو کج میکردی محلش نمی‌دادی مرتیکه رو

شرمنده نشدم حس بد گرفتم ازحرفش  هی میگفت مال داداشم حرفه ای تره بعد داداشش گفت من اینو دوستا پیش گرفتم اصلا تو بازار ازش نیست  دیگه داداشش حالیش کرد که دهنتو ببند 

ما معمولا  چون تجربه مشابه داشتیم جدیدا کادو که میدیم بعدش آدرس مغازه میدیم میگیم خواستی رنگ و مدلش و اصن همه شو عوض کن:))))

قبلش هم به مغازه دار میگیم و اوکی میده

میتونی یه کاری کنی ولی لجبازی میشه یکم

برای تولد خودت هم هدیه خرید ایراد بگیر 

و تولدهای بعدی همسرت همون پلن اول رو اجرا کن