2777
2789
عنوان

صابخونه ها چخبرتونه

584 بازدید | 30 پست

بابا بی انصافا چخبرتونه اونی ک داشت فلان قدر اجاره بده چرا مستاجر بوداخه، خونه داشت دیگ.قدیما بنگاهی ب خونها قیمت میذاشت با توجه ب امتیازاتش الان هرکی هرکی شده.خونه های قدیمی داغون چجوری وجدانتون اجازه میده این همه گرون اخه خونت تمیز نیس با انصافت قیمت بزار.ما الان یجا میشینیم تمیز وتازه ساخت صابخونمون فرشته اس با کمترین اجاره و پیش.خدارو خوش میاد کارگر با حقوق ده تومن چجوری هفت هشت تومن اجاره بده.ب عروس و دامادا رحم کنید 

نصف این مملکت رو صاحب خونه ها بیچاره کردن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار خونه رو فوق العاده ارزون دادیم به یه مادر و دختر

تشکر ویژه کردن ازمون

همه چی رو درب و داغون کردن تشریف بردن😂

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

والا به ما گفتن پونصد ده تومن میبرن قبلی پا نشد همون چهارصد شیش تومن گفتیم اشکال نداره

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یبار خونه رو فوق العاده ارزون دادیم به یه مادر و دخترتشکر ویژه کردن ازمونهمه چی رو درب و داغون کردن ...

وواقعا 

ما هم صاب خونه ای 

خیلی با رحم و مروت و احترام برخورد کردیم 

ولی به چخ دادن خونه رو 

اسی  به صاحب خونه و مستاجر بودن نیست 

ت هر موقعی ذات نداشته باشی آدم داغونی خواهی بود 

من صابخونم

به مستاجر ۳ تومن کمتر از مبلغی که 

قرار بود اجاره بدم کمتر دادم☹️

ولی کیه که قدر بدونه

امسال پیام داده برام کولر بزار گرمه 

گفتم خانم خونه از اول اسپلیت نداشت

من روز اولم گفتم . 

یبار خونه رو فوق العاده ارزون دادیم به یه مادر و دخترتشکر ویژه کردن ازمونهمه چی رو درب و داغون کردن ...

من معتقدم نه خیلی ارزون و نه اونقدر که کمر مستاجر بشکنه ما ایرانی ها با چیزی به نام تعادل آشنا نیستیم من خودم یه ملک تجاری رو به خاطر رضای خدا خیلی ارزون دادم اجاره الان ایشون به خاطر ارزون بودنش سواستفاده میکنه و بلند نمیشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وواقعا ما هم صاب خونه ای خیلی با رحم و مروت و احترام برخورد کردیم ولی به چخ دادن خونه رو اسی به صاح ...

ی نگاه ب دیوار بندازین ی خونه قیمت مناسب با توجه ب شرایط و امتیازاتش نیس خونها درب داغون اجارها بالا عروس و داماد چجوری ب خونه اجاره کنن

بعضی از مستاجرا هم رحم ندارن. با چشم خودم دیدم خونه دسته گل رو انگار بمب انداخته بودن توش.  بعد یه سال صاحب خونه یه خرابه تحویل گرفت .نکرده بودن آشغال هایی که ریخته بودن جمع کنن با وضع داغون تحویل صاحب خونه دادن. کابینتا و دیوارا رو تا تونسته بودن خراب کردن