2777
2789
به نظر من، خانم ها شاغل شبیه به مردا میشن. مستقل میشن، رقابت پذیر میشن، احساساتشون کمرنگ میشه پسرهای ...

من با همسرم راحتم تقریبا ولی خب با بقیه نه 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

ببین تو جامعه ما دخترا این طوری تعریف میشن موجودات با ناز و عشوه که اکثریتشون متکی به مرد هستن ، ترسوان ، یکمی خنگن ، و در کل مردا باید مراقب این موجودات گوگولی باشن.

ولی وقتی دختری مستقل میشه ، دوس نداره خودشو خنگ دوست داشتنی نشون بده ، پیک می نیست ، سرسنگینه و عشوه نمیاد برا بقیه ، بهش میگن مرد.این یعنی طرف مقابلت ازت حساب میبره و میدونه مث بقیه نیستی ، خاصی . منم زیاد میشنوم جملاتی مث خودت مرد خودتی ، از صدتا مرد جلوتری ، مث یه مردی و.... ولی کلا به عنوان تعریف قبول میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجهمهر ادمی بهتر میدونه کی لازمه خودشو تغییر بده...

مثلا من آدمبم دروغ نه بگم نگم ولی میشه گفت خیلی کم دروغ میگم،یا مثلا نا حق ببینم نمیتونم بزارم همبنجور ناحقی بشه،دوست دارم همیشه عدالت باشه

من با هرکسی گرم نمیگیرم اینه که خیلیا فکر میکنن جدی و مغرورم

همکلاسیم میگفت شک دارم تو اصلا تو عمرت پسری رو دوست داشته باشی😂😂😂

ولی برای کسایی که دوسشون دارم کلا شخصیتم متفاوته و صدم رو میزارم براشون

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

ببین تو جامعه ما دخترا این طوری تعریف میشن موجودات با ناز و عشوه که اکثریتشون متکی به مرد هستن ، ترس ...

اتفاقا همونی که بهم گفتش یه مرده دوست شوهرمه بارها بعنوان تعریف گفته ولی امشب دید من جدیم گفت چیه دعوات میاد و مثل مردایی و...

مثلا من آدمبم دروغ نه بگم نگم ولی میشه گفت خیلی کم دروغ میگم،یا مثلا نا حق ببینم نمیتونم بزارم همبنج ...

منم دقیقا همینطوریم

روی عدالت خیییلی حساسم

میشه شمام تاپیک اخرمو نظرتونو بگین؟ واقعا اذیتم بابتش...

Intj- 

منم دقیقا همینطوریمروی عدالت خیییلی حساسممیشه شمام تاپیک اخرمو نظرتونو بگین؟ واقعا اذیتم بابتش...

بعد امشب سر موضوعی من جدی شدم اون مرده زور بهش داشت گفت دعوات میاد و گفت مثل مردایی و..

بعد امشب سر موضوعی من جدی شدم اون مرده زور بهش داشت گفت دعوات میاد و گفت مثل مردایی و..

شاید قصدش این باشه که بخواد حرصتو دربیاره بحثو ادامه بدی

نمی دونم

اخه دلیلی نداره اینهمه تاکید

یا شایدم زورش اومده😁

Intj- 

یبار تو تل..گر...ام یه گروهی بودم ، یه اقایی مدام نخ میداد ،فک کنم دو هفته ای ایشون نخ داد و من چراغ قرمز نشون میدادم تا اینکه به یه بهونه اومد پیوی و سر صحبتو باز کرد . منم از اول میدونستم برا چی اومده فقط میخواستم پینشهادو بده و بر..ینم بهش تا بلکه تموم شه این ماجرا . خودم نمیخواستم موضوع رو پیش بکشم ایشونم گرم صحبت شد پنج دیقه ای بحث رسید به رل زدن و اینکه منو دوس داره  که من قشنگگگگگگ قهوه ایش کردم . اخرش گفت تو اصن زن نیستی عین یه مرد زمخت و نکره ای 😂😂گفتم برا همونه دو هفتس خودتو جر دادی که بیای پیویم؟ بعضی وقتا این حرفارو شنیدن در حالیکه شبیه توهین به حساب میان ، در حقیقت یه تعریفه .

یبار تو تل..گر...ام یه گروهی بودم ، یه اقایی مدام نخ میداد ،فک کنم دو هفته ای ایشون نخ داد و من چراغ ...

شایدم چون سری های قبل بعنوان تعریف میگفت مثل مردی امشب گفت دعوات میاد و ... وبعد با خنده به  شوهرم گفت جایگاه زنت عوض شده باید ریس پلیس میشد