مثلا اینکه من عاشق یه آدمی بودم که قدش کوتاه بوده من چاق بودم من هیکلیم و اون زیاد هیکلی نیست، آخه این کجاش بده مگه حتما مرد باید در مقابل زن هرکول باشه، خب دوسش داشتم بهرحال دوسش داشتم، من درسته لاغر شدم اما یکم بلندقد و هیکلیم این دیگه بخدا تقصیر من نیست که مسخرم میکنن من اصلا حالم خوب نیست حالم از خودم و همه آدمای دنیا بهم میخوره
به حرف هيچكس اهميت نده دختر خوب. خدا همه رو زيبا افريده. عزت نقس داشته باش
خسته شدم انقد همه بهم میگن چاق، من شیش کیلو اضافه وزن دارم الان قبلا بیشتر بود وزن کم کردم، خستم انقد یکی میگه دندونت کجه یکی میگه یجاییت لاغره یجاییت چاقم یکی میگه سیاهی یکی میگه تپلیی، من واقعا متنفرم از ارتباط به آدما دلم نمیخواد کسی ببینتم و باهام حرف بزنه دلم میخواد فقط با غریبه ها حرف بزنم
خسته شدم انقد همه بهم میگن چاق، من شیش کیلو اضافه وزن دارم الان قبلا بیشتر بود وزن کم کردم، خستم انق ...
اخي عزيزممم. ميدونم. واقعا ادم ناراحت ميشه و تو روحيه ادم تاثير ميذاره. عيب نداره. يه مدت از ادما فاصله بگير. به خودت برس. كم كم هم وزنت رو كم ميكني هم حالت بهتر ميشه عزيزم
ایکاش میمردم و اینهمه حرف از نزدیکانم نمیشنیدم، انقد غم و غصه تو دلمه ک حدی نداره، من هی میخام گذشته رو فراموش کنم هی یکی از دوستام میاد میگه نه تو الکی میگی تو زندگیت داغون شده خب من اینهمه مشکل دارم درس دارم زندگی دارم بخاطر اوناهم ناراحتم حالا یه ارتباطی بودخ اره خیلی ناراحت بودم اما تموم شد رفت دیگه دلیل نمیشه تو هی جیگر منو خون کنی دل منو اتیش بزنی همه چی بگی، بخدا قلبم. داره اتیش میگیره
بس کن خوشگلا کجا رو گرفتن مثلا خود من خوشگل نگم برات اوووف 😅
فقط بخاطر اون نیست، دغدغم فقط این نیست، ناراحتم از زخم دلایی که میخورم فقط بخاطر خوشگلی که نیست، من حس تنهایی دارم حتی نزدیک ترین دوستمم گاهی حرفاش آزارم میده
فامیل، دخترای فامیل که مثلا بهترین دوستامن، خالم بهم تهمت زد، دلم شکسته ، میسپارمشون دست حق ، امیدوارم منم خوشبختی رو حس کنم این حرفاییم که بهم میزنن همشون ثابت بشن