2777
2789
عنوان

دلم گرفته

572 بازدید | 14 پست

خیلی کم درمورد احساساتم و دردام با کسی صحبت میکنم ولی گاهی آدم نیاز داره با یکی صحبت کنه، ولی هروقت با دوستم صحبت میکنم بعدش عذاب وجدان میگیرم، چون قبلا ینفر درمورد چیزایی که درددل کردم پشت سرم حرف زد، اما واقعا نمیخوام انقد تنها باشم انقد همه گفتن رازتو نگه دار با هیشکی حرف نزن منم که زخم خورده بشدت همین رویه رو پیش گرفتم الان منزوی شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاورم گفت اینجوری اصلا خوب نیست، ولی منم آدم خوبی برای دوستی اطرافم نمیبینم، حالم بده

منم هیچ دوستی ندارم ، حتی یه دونه ، منم دلم خیلی گرفته ، نمیدونم چیکار کنم ، بعضی وقتا خودزنی میکنم با چاقو 

منم هیچ دوستی ندارم ، حتی یه دونه ، منم دلم خیلی گرفته ، نمیدونم چیکار کنم ، بعضی وقتا خودزنی میکنم ...

من مریض شدم کامل، همیشه حس میکنم منم که بدم منم که بدرد نمیخورم منم که اشتباه میکنم حس میکنم بی ارزشم 

منم هیچ دوستی ندارم ، حتی یه دونه ، منم دلم خیلی گرفته ، نمیدونم چیکار کنم ، بعضی وقتا خودزنی میکنم ...

چرا اخه

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

با بقیه ارتباط بگیرولی زود صمیمی نشو و همه چیز رو بهشون نگو که بهت آسیب بزنن

با دوستای چندین و چندسالمم نمیتونم درددل کنم وقتی هم ک حالم خیلی بد باشه دررددل کنم انقد حسای بد و عذاب وجدان میگیرم که پشیمون میشم

چرا اخه

این بحثش خیلی طولانیه اگه بخام کامل بگم باید تا صبح فقط تایپ کنم که الان نمیتونم ، ولی خلاصه بخام بگم من خیلی ساکت ام تو مدرسه ، ( کلاس هشتمم) با هیچکس حرف نمی‌زنم ، همیشه یه گوشه کلاس ساکت نشستم ، دلیلش؟ از یه طرفی خجالتیم ،( البته تو خونه و جایی که با آدماش راحتم خیلی پرو و قلدر و پر حرفم البته قلدر که نه منظورم اینه که مظلوم نیستم) از طرفی وقتی با کسی راحت نباشم حرفم نمیاد ، یعنی نمیدونم چی بگم ، آره خلاصه 

با دوستای چندین و چندسالمم نمیتونم درددل کنم وقتی هم ک حالم خیلی بد باشه دررددل کنم انقد حسای بد و ع ...

چرا یعنی بهشون اعتماد نداری؟

چه فایده که نمیتونی باهاشون درد و دل کنی

این بحثش خیلی طولانیه اگه بخام کامل بگم باید تا صبح فقط تایپ کنم که الان نمیتونم ، ولی خلاصه بخام بگ ...

منم تو مدرسه همینطوری بودم تا کلاس نهمم کلا منم تو مدرسه خیلیی ساکت بودمم

از دهم سعی کردم رو خودم کار کنم و ارتباط بگیرم و منتظر نباشم بقیه قدم اول رو بردارن برای صحبت خودم پیش قدم شدم 

و خداروشکر از دهم تا الان که دانشجو ام دوستای صمیمیم شدن 

توام پیش قدم شو برای صحبت با بقیه ‌

چرا یعنی بهشون اعتماد نداری؟چه فایده که نمیتونی باهاشون درد و دل کنی

آره دخترای فامیلن ، از بچگی باهم بزرگ شدیم یکیش پشت سرم حرف میزنه، یکیشم هروقت باهاش درددل میکنم بدتر دلمو میشکنه و راه حل های خیلی بدی میده، اصلا خستم از همه

آره دخترای فامیلن ، از بچگی باهم بزرگ شدیم یکیش پشت سرم حرف میزنه، یکیشم هروقت باهاش درددل میکنم بدت ...

حق داری واقعاا🤦🏻‍♀️