2777
2789

من توی منطقه‌ای که شوهرم طرح بود بد چند نفر آشنا شدم که همه خانم بودن 

(توی تاپیک قبلی بعضی‌هاتون فکر کردید آقا بودن بعد راهنمایی کردید 😆)

همون موقع شوهرم میگفت با کسی دوست نشو 

حالا یکیشون بعد از سالهااااا من رو توی اینستا پیدا کرده و. هی پیام میده

منم جواب میدادم تا جدی گفت میخواد بیاد تهران خونمون من رو ببینه

از اون طرف آدرس مطب شوهرم رو هم پیدا کرده

و می‌دونم قطعاً شوهرم باهام دعوای بدی می‌کنه

ولی خب اون خانمه هم گناه داره باوجود اینکه خودشون وضعیت مالی بدی داشتن اون‌موقع همش میومد خونه من برام یه چیزی میاورد و کلا خواهری می‌کرد برام خانواده من تهران بودن و اون استان دور از تهرانه و من غریب بودم اونجا 

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

الان موندم وسط

هم خانمه گردنم حق داره و گناه داره

از اون طرفم میدونم شوهرم ناراحت میشه

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

با همسرت حرف بزن همینا رو بهش بگو

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همسرت حرف بزن یه جورایی دلشو نرم کن هر جوری خودت بلدی قلقشو پیدا کن بهش بگوتا راضی بشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خب به شوهرت آروم توضیح بده قبول نکرد دیگه تو تلاشتو کردی عذاب وجدان نگیر قشنگ یه بهونه بیار بگو مساف ...

خیلی وقته میگه 

من هی پیچوندم

فقط واسه دیدن شما داره میاد ؟یا کار داره و میخواد پیش شما بمونه؟

فکر کنم دوتاش 

با همسرت حرف بزن یه جورایی دلشو نرم کن هر جوری خودت بلدی قلقشو پیدا کن بهش بگوتا راضی بشه

همون موقع هم که اونجا زندگی می‌کردیم به زور راضیش می‌کردم اجازه بده باهاشون رفت و‌ آمد کنم

بروی خودت نیار میشناسیش

ادرس خونه را نده

بگو بره مطب شمما هم برو اونجا ببینش

به شوهرت هم‌بگو از اینستا یا گوگل ادرس‌مطبت پیدا کرده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خیلی وقته میگه من هی پیچوندم

به زنه بگو پس ببخشید من واقعا میخواستم بیای بخدا و میخواستم با هم لحظات خوبی داشته باشیم ولی دل شوهر من به رفت و آمد با دوستا رضا نیس لطفا اگه امکانش باشه بیا  ویدیو کال بگیریم یه دل سیر حرف بزنیم

فکر کنم دوتاش

منطقیه که بخوای جبران کنی ، ولی اولویت شرایط زندگیته

با همسرت صحبت کن ، اگر هر دو راضی هستید میزبانی رو قبول کن

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.