2777
2789
عنوان

اولین غذایی که با همسرتون خوردین خونتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 43 پست

اوووولین غذای دونفره مون ساندویچ فلافل بود نزدیک حرم (قم برا زیارت رفته بودیم)

اولین غذای تو خونه ، کباب تابه ای بود مامانم درست کرده بود. فردای عقد دائم مون.

اولین غذایی که خونه خودمون فردای عروسی خوردیم، چلوکباب بود پدرم آورده بود برامون

اولین غذایی هم که خودم پختم خونه خودم، خورشت کرفس بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام عروسیمون اضاف اومده بود جوجه و کوبیده😁 اما اولین غذایی که درست کردم کلم پلو شیرازی بود.۶سال پیش

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

همسر ندارم از مادرم میپرسم بهتون میگم🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اوووولین غذای دونفره مون ساندویچ فلافل بود نزدیک حرم (قم برا زیارت رفته بودیم)اولین غذای تو خونه ، ک ...

از اون خورشت کرفس همسرم کلللی عکس گرفت...

یادش بخیر...

وسط سفره دراز کشید گفت عکس بگیرم از من و غذا😂

من بهش گفته بودم آشپزی بلد نیستم بااااورش نمیشد خورشت به اون خوبی و جا افتاده ای درست کرده باشم...

از بزرگترین شانس های زندگیم اینه که دستپختم بسیاااار بهتر از مادرشوهرمه...

یعنی هم شوهرم هم مادر شوهرم با وجود غرورشون، چندبار به زبون اومدن گفتن که دستپخت من بهتره