2777
2789
عنوان

گواهینامه رانندگی

190 بازدید | 16 پست

سلام خانومای گل خسته نباشید ✨

اقا من خیلی استرس گرفتن این گواهینامه رو دارم. کلاسای تئوری رو گذروندم ولی هیچی ازش نفهمیدم، فردا هم قراره برم ببینم کلاسای عملیم به چه صورته..

منی که رسما هیچی از کلاسای تئوری سر در نیووردم چجوری قراره عملی رو خوب بفهمم!!...بنظرتون تو عملی خوب یاد میدن به ادم!؟؟

واای از یه طرفی هم میترسم هم تو امتحان آیین نامه هم تو امتحان شهری قبول نشم..واای خدایاااا چیکار باید بکنم😭😭

خانومایی که تجربه دارید توروخدااا بیایید منو راهنمایی کنید چه غلطی باید بکنم؟؟؟..😂😭😭😭

منم آیین نامه رو هیچی نفهمیدم و فکر می‌کنم همه ی هم دوره ایام اینطوری بودن...ولی همون مربی تو شهریم بهم سوالای آزمون رو داد که بیست گروه نمونه سوال بود از اون بیست تا یکیش میاد خوندم همشونو و رفتم بار اول قبول شدم

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش. منم کلاسای آیین نامه‌ رو کلا نرفتم و خودم کتابشو خوندم. هرجا گیر کردی بزن تو اینترنت. در ضمن احتمالا مربیت بهت نمونه سوال بده که بخونی. البته آزمون من بیشتر از داخل کتاب بود تا از نمونه سوالا! ولی بار اول هم آیین نامه قبول شدم هم توشهری

اصلا کلاس تئوری ربطی به عملی نداره

دو تا چیز جداگانه

کم کم پیش میره

نمیاد که یهو بگه دوبل بزن برام

فقط مربی خوب بگیر

جلسات رو پشت سر هم برو

جوش امتحان آیین نامه رو هم نزن

سوالاتش هست

فقط تمرکز کن رو عملی

فیلم ببین از یوتیوب

نه بابا زیادی گندش نکن😉 اگه نمونه سوال دادن همونو فقط بخون واسه آیین نامه اوکیه،من خودم نمونه سوال خوندم اولین بار قبول شدم.راجع به کلاسهای عملی هم عرضم به حضورتون که خیلی خوش میگذره اگه عاشق رانندگی باشی از کلاسهای تئوری خیلی بهتره من اولین جلسه فک کردم فقط مربی رانندگی میکنه بعدش که به جاده مخصوص کلاس رانندگی رسیدیم دیدم پیاده شد که من بشینم پشت فرمون یصحنه استرس گرفتم ولی بعدش ترسم ریخت و راه افتادم چون خیالم راحت بود که کلاج و  گاز و ترمز زیر پای مربی هم هست

کسی میتونه منو راهنمایی کنه مدت زمان گرفتن گواهینامه از ۰ تا ۱۰۰ تقریبا چقدر طول میکشه؟

بستگی به خودت داره. امتحان آیین نامه و امتحان شهری بعداز کلاهسهای تئوری و عملی هستش که هرموقع خودت بخوای وآمادگیشو داشته باشی میری امتحان میدی ولی خب هرچی زودتر امتحان بدی بهتره اونجوری حسش میره و دیگه حوصله نمیکنی بدترازون رانندگی هم یادت میره و سر امتحان شهری به مشکل میخوری. 

نه بابا زیادی گندش نکن😉 اگه نمونه سوال دادن همونو فقط بخون واسه آیین نامه اوکیه،من خودم نمونه سوال ...

جدیی! نمیدونم..من اصلا از ماشین چیز زیادی سر در نمیارم نمیدونم چی به چیه، امیدوارم اینطور باشه😁

راستی نمونه سوالاتو از کجا گرفتی؟ داری به منم بدی!؟

اصلا کلاس تئوری ربطی به عملی ندارهدو تا چیز جداگانهکم کم پیش میرهنمیاد که یهو بگه دوبل بزن برامفقط م ...

حالا آیین نامه رو میشه یکاریش کرد..من میترسم تو آزمون شهری گیر بکنما.میدوارم بتونم به مربی خوب گیر بیارم

راستی از کجا بفهمیم کدوم مربیشون خوبه!؟