2777
2789

زایمان من اورژانسی شدبچه زودترازموقع دنیااومد وشوهرمم یه شهردیگه بودخب من واقعا ناراحت بودم که چراموقعی که شنیدبچه دنیااومده حداقل راه نیفتادکه موقع مرخص شدنم باشه وکلی گریه کردم تقریبا دوهفته بعدش شوهرم خورد زمین آرنجش شکست چنتا دکترگفتن بایدعملش کنه گوش نکرد فقط گچش گرفته الان یک ماه گذشت گچ دستشم خودش بازکرد من خودم چقدرحرص خوردم چقدربهش گفتم چرانرفتی دکترعملش کنی ریلکس وبیخیال کارخودش کرد بعد امروز مادرشوهرم میگه ازبس که توگریه کردی که چراشوهرت نبود دستش شکست منم گفتم شانس من که اصلا فکرخودش نیست اون ازدندوناش اینم دستش مگه چن سالشه مادرشوهرم گفت وقتی من دادمش به توکه همه براش میمیردن وحرف رابطه قبلی شوهرموکشیدوسط بعدم چون بچه خاب بهش میگه کوفت چشماتوبازکن چقد دماغشوفشارداد که فقط چشاشوببینه منم عصابم خورد شدگفتم این چه حرفی به نوه هات که پسرنم میگی کوفت گفت پاش بیفته میگم گفتم خب باشه برو به همونا بگو کوفت  کاش یکی راهنماییم کنه دارم ازدستشون دیوونه میشم واقعا حس میکنم دارن رندگیمو میپاشونن خودم زیاد رفت وامد نمیکنم ولی شوهرم که حرف منو گوش نمیده میگه خانوادمم میخام برم

باورم نمیشه اینقدر بی درک بی منطق همه چیو بهم ربط میدن میگه من هفتا بچه آوردم واسه یکیش شوهرم نبود توچون گریه کردی دستش شکست

تو مسائل خانواده شوهر فثط در صورتی پیروز میشی که شوهرت پشتت باشه

در غیر این صورت هر چقد تلاش کنی بی فایده ست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو مقصرمن نبودم خودش دست وپا چلفتی بود دستش شکست،بعدم شما چون زیاد زایمان داشتی مهم نبوده من فرق دارم اولیه باید قدرمو بدونه وباشه کنارم.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یک ادمه بی منطقیه

فقط رو شوهرت کار کن بکشش سمت خودت 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا