2777
2789

یه بنده خدایی میریم خونشون .خیلی با کمک دستش غذا سلام دسر هر چی که فکرشو بکنید کمک میگیره بعد دستشو میکنه تو دهنش پاک میکنه( یعنی میخوره )  دوباره با همون دست کمک میگیره .

نمیدونم درست توضیح دادم یا نه 

منم تازه میکروب مردمو درمان کردم 

میترسم دوباره .

البته فکر میکنم از همونجا هم گرفتم .

مثلا دیروز بستنی کیلویی  با کمک یک دست ویک قاشق کشید دستشو خورد دوباره کمک گرفت .😢چه جوری بگم که اینکارو نکنه. ناراحت نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایمون رب درست میکرد از پنجره حیاط میدیدم ملاقه رو با دستش پاک میکرد میخورد دوباره همون میکرد تو رب 

اون رب هارو هم میفروخت

یا کارخونه رشته پلویی رفتیم توالت فرنگی داخل سالن بود درش باز پر مگس 🤢

مادر شوهرمنم همینطورع ..انگشتش ومیکنه لای دندونش یه دور تودهنش میچرخونه دست به نون وهمه چی میزنه مرتبم وسط غذا حرف میزنه همه چی ازدهنش پرتاب میشه بیرون دور دهنشم همیشه آت وآشغال غذاست حالم بهم میخورع باهاش هم سفره بشم

هی وسط غذا خوردن دستش ومیکشه روفرش مثلا خورده غذاها راجمع کنه دوباره شروع میکنه غذا خوردن بقیه غذا همه راهم میخوره مثلا دور ریخته نشه اصلا نه قبل ونه بعد غذاودستش ونمیشوره آخرشم توسینک دندون مصنوعیش ودرمیاره میشوره