2777
2789
عنوان

لاغری دخترم دیوونم کرده

301 بازدید | 14 پست

امروز صبح به مرز جنون رسیدم  از بس بدغذاس

۴سال و نیمشه ۱۴کیلوعه

چت  ماهیه وزنش ثابته

همه جور شربتی دادم تاثیری در اشتهاش ندارن

از ۳وعده غذا و دو تا میان وعده

فقط یه وعده غذا میخوره اونم در حد چند قاشق

چیکار کنم چی بهش بدم وزن بگیره

خیلی لاغر و استخوانیه

خوب نیس؟دخترمن۶سالشه۱۶کیلویه من چی بگم خواهر.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر من ۸سالشه ۲۷کیلوعه اصلنم لاغر نیست متوسطه

پس دخترت ۴سالشه وزنش خوبه

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

این روزا میگذره 

دقیقا مثل داداش من انگار شبیه بچه های سومالی بود از لاغری😂

انقد که دکتر بردیم شربت های مختلف و ویتامین های مختبف مصرف کرد تاثیر نداشت 

تا بالاخره تو هفت هشت سالگی خود به خود افتاد به غذا خوردن

تا جایی که الان اضافه وزن داره 

میگذره این روزااا

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
دخترم تا۶سالگی۱۶ کیلو به زور بشه با این روندی که گرفته

والا چی بگم.من که تصمیمی گرفتم ببرمش دکتر تغذیه عین بچه های سومالیهدنده هاش رو میتونم بشمارم

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

این روزا میگذره دقیقا مثل داداش من انگار شبیه بچه های سومالی بود از لاغری😂انقد که دکتر بردیم شربت ه ...

میگذره ولی از بس اینو اون مادرو سرزنش میکنن مادر دیوانه میشه،من خودم ب شخصه خیلی حرف میشنوم از همه،احساس میکنم کوتاهی میکنم در حق دخترم.خدا منو ببخشه

سلام عزیزم اگر برا مقدوره هر روز شیر بادام بده ب دخترت شیر بادام خیلی خیلی خوبه وزنشو میبره بالا در صورتی ک هر روز و یک ماه بیشتر بدی بعد از یکماه متوجه اضافه شدن وزنش میشی هم تپل میکنه هم تقویت من تجربه کردم برای بچم واقعا موثره شمام انجام بده انشاالله بعد دو یا سه ماه تپله تپل میشه

پسر منم خیلی لاغر بود همه میگفتن به بچه نمیرسی هر وقت میرفتم خونه مادر شوهرم یکی دو قاشق غذا می‌خورد اونجا ۱۰ دفعه میگفتن زهرا به بچه نمیرسه .الان یه ساله خیلی به تغذیه اش میرسم اصلا خوراکی نزار بخوره اون غذایی که دوست داره بیشتر بپز بد عادتش هم نکن مثلا تو سیخ کباب بپزی یا مرغ بپزی چون نیم پز هستن برای بچه ها زیاد خوب نیست بعد هم بد عادت میشه .

پسر من آنقدر ضعیف بود زود به زود سرما می‌خورد زیر چشماش کبود میشد یه فامیل داشتیم یه ظرف بزرگ برام شیره انگور داد گفت خودم درست کردم صب ها وقتی از خواب بیدار میشه شربتش کن یه لیوان بده ناشتا بخوره اونم خیلی تغثیر داشت کم کم اشتهاش باز شد الان هم هرکی میبینه میگم چقدر چاق شده تپل شده .بعد هم سعی بزور هم شده غذا بده بخوره پسر من بعضی وقتی صبحونه نمی‌خورد وقتی هم صبحونه نمیخور تاشب چیزی نمیتونست بخوره چند بار نزدیک بود کتک بخوره آنقدر دعواش میکردم می‌شست می‌خورد.