2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت بشم کورتاژ استرس میگیره دعا کنید راحت دفع بشه با قرص تحمل دردشم کمه از طرفی تو نت خوندم چون د ...

ان شاالله به راحتی دفع کنه و به اون جاها نرسه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
خدا کن مشکل سختی نداشته باشم من ده سال منتظرم

بهترین کار اینه که کاریوتایپت رو بدی اگه تو اون مشکلی نباشه راحت برطرف میشه 

فقط میدونی متاسفانه دکترای الآن غالبا یا سواد کافی ندارن یا اونی که با سواده بیمار رو مثل قلک می بینه و براش وقت نمیذاره

لکه بینی داشتم و چون چیزی توش نیست درد زیادی نداره به اندازه جنین ولی درد داره...

تحمل کنی یک ساعته تمومه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بهترین کار اینه که کاریوتایپت رو بدی اگه تو اون مشکلی نباشه راحت برطرف میشه فقط میدونی متاسفانه دکتر ...

الان نوشت نمی دوانم چ ازمایش فکر کنم کاریو تایپ  اره به دکتر گفتم دوتا پوچ دارم ازمایش این ننوشت  فقط دارو برام می نوشت امپول تا باردار شدم اینجور شدم 

نه من اطراف کرمان میشینم ممنون برای دعا قشنگت

فدات بشم 

امشب شب خودته ها ، امشب حسابی فرصت داری دستات رو به دستای حضرت رقیه گره بزنی 

بهترین دکتر این خاندانن به خدا 

میدونی من ۹ سال منتظر بودم ۱۲ بار بارداری بی نتیجه خیلی سخته ، از هزینه ها ، از در به دری بین دکترا دیگه بریده بودم 

پارسال بهم گفتن خانم تو نمی تونی بچه دار بشی مگر اینکه آی وی اف کنی ، شوهرت باید عمل کنه 

قربون این خاندان برم ، طبیعی باردار شدم و الآن تو ماه پنجمم و با همه بالا و پایین و سختی ها فعلا همه چی داره خوب پیش میره 

جالب اینجا بود که آخرم دکترا نفهمیدن مشکلمون چی بودا 

فقط آخرش گفتن چون دیابت داری برای اون نمیشه ، من می گفتم از ۹۵ من اقدامم از ۹۶ باردار میشم و اینجوری میشه ، ۱۴۰۲ دیابتی شدم چه ربطی داره منو نگاه میکردن 

الآن پیش یه دکتری دارم میرم که معروف نیست تو یه بیمارستان دولتی همه میخندن بهم

فقط خدا باید بخواد ، برلی اینکه خدا بخواد از این واسطه ها خوب استفاده کن، شک نکن بهت قشنگ ترین رو میده