2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باردار نیستم برا خواهرمه ولی چون دکتر گفته دهانه زحم خیلی بستس میترسم یهو بش بگن کورتاژ کنه بعد ق ...

الهی بگردم

نه اول قرص میدن اگر کامل دفع نشه میرسه به کورتاژ

حالا باز ببین چطوری راحت تره من ۱۰ تا سقط داشتم همش رو تو خونه دفع کردم 

۲ تا که بیمارستان رفتم ، ۵ ماهه و ۶ ماهه بود

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
کار من از غصه گذاشت دارم دیوانه میشم کارم شده گریه به خاطر همین توجه نمی کن سقط بشه ممنون برای دعا خ ...

عزیزم ماهم اینو شنیدیم خیلییی ناراحت شدیم ولی حتما توش یه مصلحتی بوده دیگه بارداری پوچ خیلی زیاد شده جدیدا شما بازم پیش یه پزشک دیگه هم برو ببین چی میگن شاید این پزشکی که شما میرید اونقدر ماهر نباشه دلایل  باروری پوچ معمولا چیزایی که راحت حل میشه 

الهی بگردمنه اول قرص میدن اگر کامل دفع نشه میرسه به کورتاژحالا باز ببین چطوری راحت تره من ۱۰ تا سقط ...

قربونت بشم کورتاژ استرس میگیره دعا کنید راحت دفع بشه با قرص تحمل دردشم کمه از طرفی تو نت خوندم چون دهانه رحم بسته و هیچ علامتی نداره احتمال داره کانل دفع نشه حالات دیگه ببینیم چی میشه دعا کنید 🙏

خدا کن به خون ریزی بیفت تموم بشه چون تا هر وقت باشه آدم بدتر اعصاب میشه

آره واقعا حالا فردا دکتر گفته بیا بستری شو زودتر تموم شه اعصابش راحت شه 

عزیزم ماهم اینو شنیدیم خیلییی ناراحت شدیم ولی حتما توش یه مصلحتی بوده دیگه بارداری پوچ خیلی زیاد شده ...

من تا الان خیلی دکتر عوض کردم الان می خوام برم یه دکتر دیگه شوهرم نمیزار میگه پیش همین برو الان ازمایش ژنتیک نوشت برام

من تا الان خیلی دکتر عوض کردم الان می خوام برم یه دکتر دیگه شوهرم نمیزار میگه پیش همین برو الان ازما ...

میفهمم چی میگی همین ازمایشو بدید فعلا واقعا شاید چیزی باشه که خیلی راحت حل شه الان برای باروری خیلیییی چیزا هست درسته آدم ناامید میشه اولش ولی واقعا اکثر ناباروری ها راه حل داره حالا شما که باردار میشید پوچه راحت‌تر درمان میشه انشالله