2777
2789
عنوان

چی کار کنم قوی باشم ناراحت نشم

86 بازدید | 8 پست

من با مادر شوهرم تو ی ساختمونیم ایشون از سفر مکه برگشتن برای شوهرم و دختر من کادو اوردن ولی برای من نیاوردن برای هیچ کدوم از عروس هاش نیاورد فقط برای بچهاش و نوهاش ب نظرتون این کارش زشت نیست این زیارت قبوله حالا ب ما عروس ها یک تسبیح‌ میداد چیز زیادی نبود ک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بس بیشعورن مادرشوهرمنم تا حالا برام سوغاتی نیورده یعنی علنی دشمنی میکنه درصورتیکه برا دختر خواهرش ک جاریمه یواشکی میاره در این حد بیشعور.... منم کلا بی محلشون کردم ن بخاطر این این ی قطرس در برابر اقیانوس بدیاش😂قطع رابطم گذاشتم باهم خوش باشن وقتی ما اضافیم بره با خواهراش وعروسش خوش باشه

به نظرم عصابت خورد نکن درسته کارش اشتباهه ولی اگه برا بقیه عروساش آورده بود برا شما نیاورده بود جا ن ...

اتفاقا چند وقت پیش یه نفر تاپیک زده بود که مادرشوهرش واسه جاری هاش سوغاتی آورده بود فقط واسه اون بنده خدا چیزی نیاورده بود

اتفاقا چند وقت پیش یه نفر تاپیک زده بود که مادرشوهرش واسه جاری هاش سوغاتی آورده بود فقط واسه اون بند ...

واقعا بعضیا من نمیدونم چرا انقد بدجنسن اصلا چجوری میتونن

به امید یه شادیه از ته دل