2777
2789

من دخترم نمیدونم لوزه داره یا نه ولی دکتر گفت چون سرماخودگیاش طولانی احتمال داره

الان یک ماهه بینیش تو خواب کیپه و نفس که میکشه صدا میده حالت همون خر و پف و دهنش بازه همیشه

ولی مواقع عادی اینجوری نیست راحت از بینی نفس میکشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم اینو تست کردم واقعا جواب داد روغن سیاهدانه با روغن و نمک طبیعی قاطی کن شبها به پیشونی و گردنش بمال یه قطره دیگه هست روغن بنفشه کنجد اونم یه قطره بچکون به بینیش ، بعد یه هفته اگه خوب شد بیا خبر بده

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
خدا خیرت بده خوب بشه تا عمر دارم دعات میکنم شما خودت مشکل داشتی؟

نه پسرم مشکل داشت قبل عید بردم دکتر گفت التهاب لوزه داره خر پف میکرد گفتن بعد عید رفع نشد میریم مرحله بعد یه اسپری بینی داد و آنتی بیوتیک دو روز استفاده کردم اصلا نساخت بهش تهوع میگرفت و شدیدا بی اشتها این روغن رو تو اینترنت دیدم اونو قطع کردم اینو تست کردم واقعا در عرض سه روز خیلی بهتر شد الان اصلا خرو پف نداره تو بینی حرف زدنشم خیلی بهتر شده باز هراز گاهی میزنم شبها خوابیدنی 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱