2777
2789

میگفت کاش میشد منم طعم مفعول بودنو بچشم ببینم زنا چ حسی دارن  گفتم خدایااا صبررر مرد برو بخواب چرا چرت وپرت بلغور میکنی 😐

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااا 😐😐😐

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

همجنس بازه

وای نه چندساله ازدواج کردیم ازین خبرا نیس😐

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

چی میشه که  یه مرد بشینه ب این چیزا فکر کنه 😐

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

یهو اینجوری گف؟

اره اولین بار بعدم خندید خوابید

چی میشه که یه مرد بشینه ب این چیزا فکر کنه 😐

فهمیدی ب منم بگو والا پشمام ریخت یهو

حس میکنم فانتزیشو خیلی وقته داشته منتهی بهت نمیگفته .. فک کنم داره تبدیل میشه 😆😆😆

نگو ترخدا

نگو ترخدا

تروخدا قبول کن 😂 این الان بهت برگشته گفته ک ببینه مزه دهنت چیه .. کسی ک میلی نداشته باشه چرا بیاد همچین حرفی رو بزنه ؟ مطمئن باش بدش نمیاد اگه چراغ سبز نشون بدی خوشحالم‌ میشه و استقبالم میکنه .. اینجور گرایشا و فانتزیا توی جنس مرد تو اروپا و امریکا و کشورای دیگه یه چیز طبیعیه و ممکنه برای خیلیا پیش بیاد  ولی خب میرن پیش تراپیست تا اگه امیدی بود درمان بشن .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ