2777
2789

دوستان سلام 

کسی هس که اسپرم های شوهرش با استفاده از طب سنتی و مصرف درمان های گیاهی خوب شده باشه؟ لطفا اگه کسی موفق شده راهنمایی کنه

اسپرم های همسر من تعدادش مشکلی نداره

ولی سرعت و کیفیتش پایینه  در حدود۲ ، ۳ درصد

البته اینم بگم همه دارو ها و مکمل و ویتامین مصرف کردیم منتهی تاثیری نذاشته

قطعا زندگی سالم و سالم خواری تأثیر صد درصدی داره

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

قطعا زندگی سالم و سالم خواری تأثیر صد درصدی داره

متاسفانه سیگار میکشه هیج جوره هم ترک نمیکنه 

میونه خوبی هم با میوه خوردن نداره 

چای سیگار قهوه و کلا چیزایی که ضرر داره میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه سیگار میکشه هیج جوره هم ترک نمیکنه میونه خوبی هم با میوه خوردن نداره چای سیگار قهوه و کلا چ ...

خودش باید بخواد وگرنه این مسائل با اجبار رفع نمیشه 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

خودش باید بخواد وگرنه این مسائل با اجبار رفع نمیشه

دقیقا واقعا از بس بهش میگم خسته شدم هیچ نتیجه ای هم نمیده چون مرتب انجام نمیده بقول شما هم بااجبار نمیشه

دقیقا واقعا از بس بهش میگم خسته شدم هیچ نتیجه ای هم نمیده چون مرتب انجام نمیده بقول شما هم بااجبار ن ...

آره دیگه بچه نیست که

شما هم اهمیت نده خودتو اذیت نکن

امیدوارم مشکلتون رفع شه عزیزم