2777
2789
عنوان

دوستان حامله هستم یانه

100 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من ۵ساله جلوگیری نداشتم و باردارنمیشدم رفتم سونو گفت تنبلی داری قرص اوابوست داد گفت تا۳ماه بخور حامله نشدی بیاقرصتو عوض کنم ماهه دوم هست الان۷روزه لکه بینی قهوه ای خیلی کمرنگ روی دستمال دارم فقط بنظرتون حامله هستم؟تست بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از پاسخگوییت فردا بی بی چک میخرم

اره حتما بخر  اگ خدایی نکرده هم نشد 

لتروزول و کلومیفن بخر از ۳ پریودی تا ۸ پریودی بخور روز ۱۲ یک روز در میان نزدیکی کن انشالله بگیره البته به دکترتم بگو

عزیزم چندسال بچه میخواستی ؟من استرس دارم اگر نشدم چی

راستش من اولین سال بود بیشتر میخواستم بچم پسر به رژیم اینام گرفتم که تنبلی هم قوز بالا قوز شد ولی سر اولین نزدیکی باردار شدم ولی قبلش خیلی چیزارو استفاده کردم 

عزیزم اگه از موعدت گذشته آزمایش بده اگه نه فعلا صبر کن

الان ۱هفتست لکه قهوه ای دارم است دادم دوبار با بی بی چک حتی حاله کمرنگ هم ننداخت یعنی باز بهم ریخته پریودم توروخدا دعام کن حامله بشم