2777
2789
عنوان

چه مرگمه من

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 30 پست
باید بخندم الان؟

ن نخند

بگیر بخواب

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نخندبگیر بخواب

شما خواهشا خودت بخواب نرو رواعصابم من یه غلطی میکنم

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

آهااان.با دمنوش و آرامبخش خودتو آروم کن.من اینجور مواقع سیپروهپتادین میخورم تا دروز میخوابممممم

من از صبح تا ۸سرکار بودم رسما کمرم به فنا رفت دیگه الان دلدرد و فکرو خیالم بهش اضافه شد

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

عزیزممممواقعا یه زن قوی هستی

من قوی نیستم مجبورم بخدا هیچ قوی قد من طاقت نمیاره 

نخند به این مردکا حرص منو درنیار😣😣😂

وقتی کسی میگه حالم بده،بهتر از عبادت و دوره های علی مثدم‌چیزی نمی تونم بهش معرفی کنم 

حتی دوره ای دارن برای بانوان به اسم‌مهربانو و به این دوره قاعدگی هم‌پرداختن 

تمام دوره ها رایگان چه عمومی چه تخصصی

🌺 
من از صبح تا ۸سرکار بودم رسما کمرم به فنا رفت دیگه الان دلدرد و فکرو خیالم بهش اضافه شد

همین الان بهت افتخار کردم، منم روزای مثل تورو گذروندم، روزایی که در به در دنبال پول بودم، شیفت بیمارستان رو زیاد برمیداشتم که کم بخوابم بیشتر حقوق بگیرم ، کلی مشکلات مسخره برام پیش اومد ولی الان، همه چی خوب و آرومه ، زندگی خوبی دارم، از خودم راضی‌ام و فکر و خیالمم خیلی راحت تر از قبله..

اینو بدون اگه الان درگیر هیولاهای ذهنت هستی ، فکرا، خیالا، خستگیا، یه روزی از آینده همش میاد جلو چشمت و شرایط زندگیتو میبینی و با خودت میگی : آخیش...

روزای خوبم میاد دختر قوی..

🩷💍🩺

چرا مجبوری🥲

چون خودم باید برسم به چیزایی ک میخوام 

همین الان بهت افتخار کردم، منم روزای مثل تورو گذروندم، روزایی که در به در دنبال پول بودم، شیفت بیمار ...

🥹🥹🥹

بخدا خیلی خسته ام سخت ترین راهو برای رسیدن به خواسته هام انتخاب کردم 

چون میخواستم خودم باشم وبدونم هرچی دارم از خودمه

🥹🥹🥹بخدا خیلی خسته ام سخت ترین راهو برای رسیدن به خواسته هام انتخاب کردم چون میخواستم خودم باشم وب ...

برای مستقل شدن خیلی آدم اذیت میشه و اینو‌ با گوشت و استخونم میفهمم، هم من هم همسرم خیلی راه سختیو گذروندیم برای اینکه روی پای خودمون وایسیم و به کسی وابسته نشیم، ولی میدونی تهش قشنگه، تهش شیرینه..

🩷💍🩺