2777
2789
عنوان

چه مرگمه من

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 30 پست
باید بخندم الان؟

ن نخند

بگیر بخواب

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهااان.با دمنوش و آرامبخش خودتو آروم کن.من اینجور مواقع سیپروهپتادین میخورم تا دروز میخوابممممم

من از صبح تا ۸سرکار بودم رسما کمرم به فنا رفت دیگه الان دلدرد و فکرو خیالم بهش اضافه شد

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

وقتی کسی میگه حالم بده،بهتر از عبادت و دوره های علی مثدم‌چیزی نمی تونم بهش معرفی کنم 

حتی دوره ای دارن برای بانوان به اسم‌مهربانو و به این دوره قاعدگی هم‌پرداختن 

تمام دوره ها رایگان چه عمومی چه تخصصی

🌺 
من از صبح تا ۸سرکار بودم رسما کمرم به فنا رفت دیگه الان دلدرد و فکرو خیالم بهش اضافه شد

همین الان بهت افتخار کردم، منم روزای مثل تورو گذروندم، روزایی که در به در دنبال پول بودم، شیفت بیمارستان رو زیاد برمیداشتم که کم بخوابم بیشتر حقوق بگیرم ، کلی مشکلات مسخره برام پیش اومد ولی الان، همه چی خوب و آرومه ، زندگی خوبی دارم، از خودم راضی‌ام و فکر و خیالمم خیلی راحت تر از قبله..

اینو بدون اگه الان درگیر هیولاهای ذهنت هستی ، فکرا، خیالا، خستگیا، یه روزی از آینده همش میاد جلو چشمت و شرایط زندگیتو میبینی و با خودت میگی : آخیش...

روزای خوبم میاد دختر قوی..

🩷💍🩺

همین الان بهت افتخار کردم، منم روزای مثل تورو گذروندم، روزایی که در به در دنبال پول بودم، شیفت بیمار ...

🥹🥹🥹

بخدا خیلی خسته ام سخت ترین راهو برای رسیدن به خواسته هام انتخاب کردم 

چون میخواستم خودم باشم وبدونم هرچی دارم از خودمه

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

🥹🥹🥹بخدا خیلی خسته ام سخت ترین راهو برای رسیدن به خواسته هام انتخاب کردم چون میخواستم خودم باشم وب ...

برای مستقل شدن خیلی آدم اذیت میشه و اینو‌ با گوشت و استخونم میفهمم، هم من هم همسرم خیلی راه سختیو گذروندیم برای اینکه روی پای خودمون وایسیم و به کسی وابسته نشیم، ولی میدونی تهش قشنگه، تهش شیرینه..

🩷💍🩺