2777
2789
لگو ایده خوبیه، داره چند مدل ولی علاقه زیاد داره

تیر کمان و تفنگ اسباب بازی هم میشه

برو توی یه مغازه بزرگ تنوع زیاده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

آخه همه چیز هم دارن 😩 نمی‌دونم با چی خوشحالش کنم

دقیقا خونه پر اسباب بازی احتمالا براش لباس ورزشی تیم مورد علاقش بخرم همراه با ساعت و لگو چون خیلی ب لباس تیپش اهمیت میده

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن چند نوع ماشین شارژی چند نوع ربات همه هم گرون دو روز بازی میکنه میزار کنار

از اسباب بازی های شارژی و باتری خور متنفرم ، پول الکی باید بدی هیچ تاثیری هم توی رشد بچه نداره 

سلام 

من دیدمتون توی تاپیک دانشگاه صنعتی مالک اشتر نظر داده بودید،

میخواستم بدونم یک نفر که دوست داره رشته مثلا برق بخونه گرایش مخابرات توی این دانشگاه

اما رشتش ریاضی نیست

میتونه بعدا از طریق شرکت در کنکور ریاضی این گرایش برق رو توی این دانشگاه بیاره

چقدره شانسش ؟

و اینکه شما فکر کنم گفتید که که کارشناسیتون رو برق گرایش امواج خوندید 

میتونم بپرسم سطح دروسش چجوریه؟