2777
2789
عنوان

روز اول کاری به عنوان مربی زبان کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 22 پست
دقیقا همین کارو کردم . خیلی انرژی میزاشتم ولی بیرون کلاس واقعا وسوسه کنندس کلی وسیله بازی داره حق می ...

رنگ بازی اگر وسایلش هست

بعد تک درس پیش نرو. رنگ قرمز که دو دقیقه بیشتر وقت نمیگیره

کلا روی رنگها مانوور بده روی قرمز تاکید بیشتر کن

و ازشون بخواه مثلا رنگ قرمزها را نشونت بدند. چند تا مورد دیگه هم آماده داشته باش برای تدریست که کلاست حوصله سر بر نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مربی زبانم منتها بعداز۶ماه کردن بابچه هادیگه بانوجوانان وبزرگسالها کارکردم بچه خیلی سخته

برا جلسه بعدم چندتا چیزو وسیله قرمزو درقالب بازی یاهمون زمین بازی ببرشون ویادبده هی هم تکرارکن و بگو فلانی،مدادِ red ات روبده به من اخه من red ندارمممم فقط یه دونه blue دارممم

اینجوری تکرار کن براشون اونا نمیان عین دانشجوبشینن ک😂

منم مربی زبانم منتها بعداز۶ماه کردن بابچه هادیگه بانوجوانان وبزرگسالها کارکردم بچه خیلی سختهبرا جلسه ...

آها درسته مرسی❤️والا امروزم سرکلاس نمیشستن مجبور شدم داخل استخر توپ بهشون کلمه ball و doll رو یاد بدم😂

آها درسته مرسی❤️والا امروزم سرکلاس نمیشستن مجبور شدم داخل استخر توپ بهشون کلمه ball و doll رو یاد بد ...

بچه همینه کلی هم انرژی میخواد منکه انرژی ۵کلاس بزرگسالمو بایه کلاس بچگونه برابرمیدونم

منم مربی زبانم منتها بعداز۶ماه کردن بابچه هادیگه بانوجوانان وبزرگسالها کارکردم بچه خیلی سختهبرا جلسه ...

بچه اینقدری رو فارسی بگه یا فقط انگلیسی باشه؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
بچه اینقدری رو فارسی بگه یا فقط انگلیسی باشه؟

طبیعتاً که زبان رسمیِ ما فارسیه وانگلیسی زبان دومه

درابتدا برای یادگرفتن زبان دوم باید بازبان مادری اموزش دید بعدکه به یه سطحی رسیدکه بتونن جملات انگلیسی رو متوجه بشن دیگه بایدبه انگلیسی گفت اونارو و به تدریج درصد انگلیسی نسبت به فارسی بایدبیشتربشه وگرنه بچه یا بزرگسالی که هیچی نمیفهه ومعلم براخودش داره حرف میزنه فقط از زبان زده میشه 

طبیعتاً که زبان رسمیِ ما فارسیه وانگلیسی زبان دومهدرابتدا برای یادگرفتن زبان دوم باید بازبان مادری ا ...

مرسی

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹