2777
2789

امروز روز اول کاریم بود اولین تجربمه. توی مهدکودک مربی زبانم امروز 4 نفر سرکلاس بودن همشون 4 سالشونه جز یکیشون که 3 سالشه . یه ربع اول همچی خوب بود با شعر و کاردستی باهم کلماتو کار کردیم ولی بعدش اون سه سالهه همش حواسش به محوطه بازی بود هی از کلاس می‌رفت بیرون هرچی میگفتم گوش نمی‌کرد😫دیگه بزور مامانش برش میگردوندیمش سرکلاس . این شیطونی میکرد بقیه هم که گوش میکردن حواسشون پرت میشد. تجربه اولمه اگه تجربه ای دارید کمکم میکنید؟🥲💖

عزیزممم موفق باشی کار با بچه ها واقعا سخته منتهی چون بی تجربم تو این مورد چیری نمیتونم بگم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی تجربه دارم اما نمیدونم چجوری منتقلش کنم و بگم 😅

باید کلاست متنوع و پویا باشه

بچه‌ها تو این سن ته تمرکزشون پنج دقیقه‌ست

باید بلندشون کنی باهات بازی کنند دور کلاس مثلا بچرخید یا شروع کنید اکشن وربها را کار کردن و …

مرسی🥰💖 وای اره خیلی سختههه خودم دارم پشیمون میشم😭😂

پشیمون چرا عزیزم بعد یه مدت کاملاا قلقش دستت میاد

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من خیلی تجربه دارم اما نمیدونم چجوری منتقلش کنم و بگم 😅باید کلاست متنوع و پویا باشهبچه‌ها تو این سن ...

دقیقا همین کارو کردم . خیلی انرژی میزاشتم ولی بیرون کلاس واقعا وسوسه کنندس کلی وسیله بازی داره حق میدم بهشون نتونن تحمل کنن 🥲😂الان بنظرتون من جلسه بعدی می‌خوام رنگ قرمزو یادشون بدم چکار کنم ک حوصلشون سرنره؟

3ساله خیییلی کوچیکه. نمیتونه چند دقیقه یه جا بشینه . ازش انتظار نداشته باش. چهار ساله هم زوده. ولی م ...

خودمم همینو میگم بچه گناهی نداره. پنج دقیقه هم تمرکز بکنه شاهکار کرده . دیگه مهدکودکه اینطوری بود قانونش نمی‌دونم چرا

عزیزم چند تا اصطلاح که تو کلاس زبان به کار میبرن میگی؟مثل آفرینو یا بچه ها بخوان بگن حاضر هستن

Very nice

Very good

Great

برای حضور

I'm here

Present