2777
2789
عنوان

چرازندم هنوز😔😔😔😔😔😔

228 بازدید | 18 پست

هیچ فایده ای ندارم..بدردهیچی نمیخورم..ن میتونم درس بخونم و موفق باشم..ن کارام..ن هنری..بقیه همسنام درسشون تموم شدع سرکارشونن..ولی من هنوز پشت کنکور..دوست دارم فقط بمیرم..کاش اصن سرطان میگرفتم میمردم..من مایه سرافکندگی خونوادمم.....😔😔😔😔💔💔💔💔💔

مک چن سال پشت کنکور موندی ، دیپلمت ؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی خیلی ارزشمنده اینجوری نگو کنکور خیلی بی ارزشه. برو سر کار همه کارها که نیاز به کنکور و هنر نداره کمال گرا نباش 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

خودت این راه رو انتخاب کردی خودت هم میتونی این راه رو  تغییر بدی خودتم میتونی بهتره کنی

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

مشکلی هست که خودت به وجود آوردی عزیزم من دوستم درسش تو مدرسه از ما بهتر بود ما همون سال رفتیم کاردانی بعدش کارشناسی الان درسمون تموم شد این ۴ سال گیر ایده ال گرایی و مافیا کنکور و تست و موسسه و اینا افتاد الان به قیمت ۴ سال از عمرش میخواد تازه برگرده همون راهی که ما از اولش شروع کردیم 

زندگی خیلی ارزشمنده اینجوری نگو کنکور خیلی بی ارزشه. برو سر کار همه کارها که نیاز به کنکور و هنر ندا ...

همسنام همشون ب ی جایی رسیدن..ماماناشون پزشونومیدن..من چی من هیچی ندارم..مامانمم شرمندع میشه....😭😭😭😭😭

خیلی..😔😔😔

چند سالته و دیپلم ات؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.