2777
2789
عنوان

با بچه ای که

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 45 پست
اخه مشاوره بگه چی؟۵سالشه

مشاوره کودک برای چیه پس

چرا مردم میرن مشاوره؟ 

عزیزدلم اگاه نیستید بچه دار نشید

مشاوره کودک برای همین مشکلات هست

ما زبون بچه نمیدونیم و بلد نیستیم اما مشاوره و دکتر زبون شونو بلده و به ما یاد میده

بچه از اول بیتربیت نیس که روش و تربیت خوانوادش توی بدنش شکل میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خشن باشی که بد میشه بچه خسچشنتر میشه

با خشونت که نه عزیزم

بهش میگم اینجوری هم قشنگتر میشی هم میخوای بشینی شلوارت نمیاد پایین

خرش میکنم دیگه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ایشون به بلوغ جنسی رسیده و باید درمان شه

واا

دکترم از ی متن تشخیص نمیده این موضوع رو

دوم تشخیص هم بده اگر به بلوغ رسیده باشه فایده نداره مگر در امتداد بلوغ باشه میشه با دوا درمون جلوگیری کرد که من باهاش کاملا مخالفم چون داروهاش بسیار مضر هستن

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

وی میگی بچه کوچک و بلوغ جنسی مگه میشه

من از 3 سالگی خود ارضاییم شروع تا الانم ترک کردم 

و دوم از همه بله

ممکنه بچه ها که بازی میکنن کنجکاوی کنن در این دوره زمونه خیلی باید هواسمون تا 7 یا 8 سالگی بچه باشیم

ایشون وقتی لخت میشه عکس میگیره یا درمورد جاهای خصوصیش صحبت میکنه کنجکاوه و بلوغ جنسی رسیده

مشاوره بره بهتره 

واادکترم از ی متن تشخیص نمیده این موضوع رودوم تشخیص هم بده اگر به بلوغ رسیده باشه فایده نداره مگر در ...

من چنین فکری کردم

درکل مشاوره درمانشه

نه بشینیم بگیم وای بچم چی میشه

😑دختر همسایمون همسن خودشه اومد داشتن توی اتاق بازی میکردن دختره میومد دستکاریش میکرد حالم بد شد اخه ...

بچن عقل ندارن که

گوشی هم اومده بدتر ایشون چیزی میبینن میخان روی هم انجام بدن و مشکل ساز میشه

نباید تا عقل کامل نشده تنها باشن

و مشاوره هم بگین کی به بچم رابطه اینا و بگم و از خودش مراقبت کنه