2777
2789
عنوان

امروز رفتم مسجد بازرسی بدنی داشت

194 بازدید | 13 پست

یه چیز شبیه دم حرم ها

ینی انقد نا امن شده؟🥲

مامانمم هی میگه نرو خطرناکه نگران نکن مارپ

ولی خیلی نماز جماعت بهم می چسبه

اصلا کل روز یه طرف اون یه ساعتی ک مسجدم یه طرف

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمشون گرم واقعا

کاش همیشه همین باشه

لازم باشه ما مردم عادی هم میریم کمک 

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

این همه مزدور وطن فروش گرفتن

چاره ای نیست باید احتیاط کنن و مراقب باشن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

منم مادرهمسرم این مسولیت گشتن رو بر عهده داره 

لطفا هرکس پیاممو دیددلش راضی بود برا برادر نظامی ب نام علی اکبر دعا کنه سلامت باشه ۴۸ساعته ازش بی‌خبریم دعا کنید خودش الان زنگ بزنه و سلامت باشه

مسجد ما که همچین چیزی نداره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
منم مادرهمسرم این مسولیت گشتن رو بر عهده داره لطفا هرکس پیاممو دیددلش راضی بود برا برادر نظامی ب نام ...

ان شالله بلا دوره ،خدا حافظشون باشه ان شالله،دمشون گرم سنگ تموم گذاشتن برا کشورشون تو این مدت

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
ان شالله بلا دوره ،خدا حافظشون باشه ان شالله،دمشون گرم سنگ تموم گذاشتن برا کشورشون تو این مدت

مرسی عزیز دلم 

ان شاءالله ب حق این شبای عزیز خدا حافظ جان تمام نظامیا در تمام ارگان ها باشه مراقب برادر منم باشه 

منم مادرهمسرم این مسولیت گشتن رو بر عهده داره لطفا هرکس پیاممو دیددلش راضی بود برا برادر نظامی ب نام ...

هزینه ای هم دریافت می‌کنند یا رایگان انجام میدن؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣