2777
2789

میدونم اگ ادم پول داشته باشه برا خودش میره خرید میره کافه میره خوش میگذرونه حتی تنها ..

اما من ن پول دارم ن کسی ک برم خونش یا بیاد خونم 

.ادم های عوضی رو از زندگیم حذف کردم خیلی خوشحالم و اصلا بمیرمم دلم نمیخواد برگردم بهشون 

فقط کاش میتونستم چندتا دوست مثل خودم پیدا کنم با همین سطح مالی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی تنهام و تو شرایطی هم نیستم دوستی پیدا کنم دوست های قدیمیم طرز تفکر متفاوتی داشتن و الان که آیندم مشخص نیست فکر نکنم وقتش باشه همچنین اخیرا حس نزدیکی نمیکنم با کسی

من خودم و همسرم و دو تابچه ها

با آرامش و آسایش داریم زندگیم میکنیم راحت 

و بقیه در محدوده دور باهامون درارتباط هستند

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تو چقدر مث منی 

منم اینکارو کردم

و الان تنها ترینم😂

سخته من خواهرمو خیلی کمک کردم و کمک حالش بودم و ازش چیزهایی دیدم که خیلی تلخه الان همینم  که ازش جدا شدم یکم سختمه همش تو فکرم 

ولی حل میشه

من تنهاییهامو تو نی نی سایت و اینستا پر میکنم 

خدایا شکرت