2777
2789

اگه با کسی اشنا بشید که:

اخلاقا و ظاهرا باب میلتون باشه

شرایط مالی و موقعیت اجتماعی متوسطی داشته باشه

در کل ادم خوب و معقولی باشه خودش

ولی خانوادش باب میلتون نباشه تصمیمتون چیه؟

درخصوص خانوادش اینجور بگم که کلا ساکن روستان تحصیل کرده نیستن و خیلی سنتی هستن

اوضاع مالیشونم جالب نیس

تقریبا تنها کسی که تو کل خانوادش تصمیم گرفته درس بخونه و پیشرفت کنه خودشه

برعکس خانواده خودتون و فرهنگتون طوری باشه که تحصیلات و موقعیت اجتماعی خوبی دارید

واقعا خیلی گیجم لطفا راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم این آدمو نمیپذیرفتم، خانواده خیلی خیلی خیییییلی مهمه و در حد متوسط باید بهم نزدیک باشید. هر اختلافی تو این سطح و به این اندازه حتما دردسرساز میشه

به هر حال اونها از بچشون انتظاراتی خواهند داشت مخصوصا که میگی تنها فرد تحصیل کرده و متفاوته

ازدواج سختیه ولی محال نیست باید ببینید چقدر تاب و تحمل تحمل فرهنگ متفاوت اونها رو دارید و اینکه آیا خانواده شما میتونن با این تفاوت کنار بیان؟ خدایی نکرده به تمسخر نمیگیرنشون؟ و یا نگاه از بالا به پایین ندارند؟

به هر حال شما فقط با این آقا ازدواج نمی‌کنید شما با اون خانواده و روستا و فرهنگ وصلت میکنید.

من همیشه سرسخت میگفتم طرف ربطی ب خانوادش نداره مگه با ادم حانواده طرف میخواا ازدواج کنه

ولی تجربه و چیزایی ک دیدم بهم نشون داد حانواده طرف ب شدت مهمن اگه فک میکنید از لحاظ طرز فکر و رفتار و اداب معاشرت فرق دارید 

بیشتر دقت کنید

ببین این اختلاف قطعا توی مراسمات دیده میشه خودت میتونی ازین موضوع بگذری؟جلو خانوادت و فامیلت مشکلی نداری؟این کاملا به نگرش خودت بستگی داره مثلا من جای شما باشم قبول میکنم چون برام مهم نیست من دایی شوهرم توی روستا هستن دلش دریا ست اگرچه طرز فکرش کاملا با ما فرق میکنه ولی فوق العاده آدم های خوبی هستن.

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷