2777
2789

یک همکار جدید اضافه شده 

یک پسر به شدت اجتماعی ولی حد خودش رو رعایت نمیکنه از طرفی به شدت کینه ای و عقده ایه

یکی از همکارام بهش برگشت یعنی به قدری پشت این خانم بد میگه و اذیت میکنه

حوصله دردسر ندارم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا محل نده فقط سلام و علیک

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

هیچی باید سرسنگین بود 

اگر شوخی هم کردن البته شوخی درست نه هرچرت و پرتی 

یه لبخند ساده 

حرف غیر کاری نزنید اصلا 

حرف نامربوط زدن اخم کنید و جواب بدین 

اگرم خیلی بی حیا و دریده بودن اقایون سرکار اصلااا محل ندین 

اصلا مهم نیست پشت سرتون حرف بزنن فوقش یک ماه دوماه بعدش دیگه تموم میشه

فقط صحبت کاری اونم خیلی رسمی ، اصلا احوال پرسی هم حتی نکن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

به خدا سنی هم ازش گذشته ۳۰ سالشه نمیدونم چرا اینطوریه

اگ از حرفی ک زد بدت اومد یه حالت پوکر فیس (😐) به خودت بگیر و سکوت کن یا بین حرفش با بغل دستی خیلی اروم صحبت کن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اگ از حرفی ک زد بدت اومد یه حالت پوکر فیس (😐) به خودت بگیر و سکوت کن یا بین حرفش با بغل دستی خیلی ا ...

همین کار رو کردم 

امروز انگار میخواست منو بزنه با من هم داره لج میشه

من خیلی روی حرف دیگران حساسم 😭😭

خب عزیزم نمیشه 

هزار مدل ادم داریم با هزار جور اخلاقیات مختلف 

مردم پشت بهترین ادم ها هم حرف میزنن 

حتی بهشون بدترین چیز هارو میگن گاهی 

مهم برات نباشه چون اذیت میشی خودت