2777
2789
عنوان

پایه هشتم

145 بازدید | 15 پست

دوستان از تجربه های پایه هشتمتون میشه بگید! بنظرتون برای کسی که معدل هفتمش رو ۱۸/۵۲ شده هشتم چطوره؟سخته؟آسونه؟ و میشه بگید کدوم درس ها خیلی سخت تر هستن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش هشتم؟ 

هشتم؟ 

آسونه، آسونه، آسونه 

ولی نهم بنظرم خیلی آسون تره

داداش ولی انقد چیزای سختی هس تو همین مدرسه خراب شده ک سال هشتم در برابرش هیچی نیست

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

عزیزممم😂 خدا حفظشون کنه 🤍🤍

ممنون ولی زود میگذره نمیخام بگم درس نخون ولی الان درس خوندن بجای نمیرسه! پرستاری رتبه 12 سال 90 انتخاب شدم! ولی شغل بهم ندادن چون یه دختر بودم الان فوق لیسانسم دارم

داداش هشتم؟ هشتم؟ آسونه، آسونه، آسونه ولی نهم بنظرم خیلی آسون ترهداداش ولی انقد چیزای سختی هس تو همی ...

چقدر این قسمت آخر حرف دلمو زدی واقعا چیزایی که تو مدرسه هست درس در مقابلش هیچیه💔