2777
2789

من حدود دو سال پیش مشخصات همسر آینده ا رو با جزئیات نوشتم حتی اسم و شغل و خیلی چیزها کسی با اون مشخصات اومد تو زندگیم و فقط دو سه بار دیدار داشتم باهاش و رها ام کرد و ضربه ی عشقی بسیااااار شدیدی خوردم.الان میخوام باز مشخصات بنویسم ولی دلم پیشه اونه .چیکار باید کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوباره بنویسم؟نمیدونم چرا رها ام کرد.فقط چند بار دیدمش تو این دو سال.

آره باز بنویس اگ جایی نیاز به اصلاح بود اصلاحش کن، یا همین میشه یا یکی دیگه عینش میاد

https://harfino.space/0e44181a3c65eae لینک ناشناس🎀

عزیزم درخواست بده راهنماییت کنم من جذب بلدم پیدا کنیم دلیل این رها کردن طبق قانون جذب و افکار شما چی بوده ک حلش کنی حالا یا ایشون برگرده یا اشتباه رو دوباره تکرار نکنی ک کسی دیگه بیاد حداقل این اتفاق دوباره پیش نیاد. چیزی تو ذهن شما بوده ک باعث این اتفاق شده. متاسفانه بعضی ها جذب و خوب یاد نمیگیرن فک می کنن فقط ب نوشتنه ک بنویسن

از کجا باید بگیرم؟من خیلی به سابلیمینال اعتقاد دارم.

من چند سال پیش در کانال تل اسمش   سابلیمینال رایگان بود دان کردم نمیدونم هنوز هست یا نیست   ولی یه کانال با همین عنوان در ایتا هست تعداد عضوهاشم بالاس تقریبا 

اسم سابلیمینال   جذب عشق کینتسوگی    سازنده خانم قربانی 

اولش وقتی پلی میکنی صدای یه زنه که میگه شما در حال شنیدن سابلیمینال رایگان جذب عشق از ....

اینو گفتم که یه وقت تقلبی یا اشتباهی دانلود نکنی 

منم ندارمش اگر نه لینک میدادم 

فقط اگه پیداش کردی  سه ماه مداوم هر شب 20 پقیقه قبل از خواب گوش بده 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗