2777
2789
عنوان

واقعا چرا بعضی کاربرا اینطورین

135 بازدید | 16 پست

من امروز روز خوبی نداشتم 

میخواستم روحیم عوض بشه یک تاپیک گذاشتم 

اینقدر دغدغه دغدغه بعضی کاربرا کردن 

و چرت گفتن  البته دور از جون بقیه 

که بعد ۲ فلوکستین خورن دوباره بهم ریختم 

حتماً باید بیام زار بزنم تا بعضی ها خوشحال بشن😐

از هر دری میزنی یکم فراموش کنی دوباره نمیزارن 

منم امروز روزم خوب نبود، اما تموم شد 

فدای سرت ولشکن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرت

نمیفهمن دیگه اگه دغدغه مهمی برا یه نفر نباشه که تایپک نمیزنه راجبش

از بس تایپک مفیددد و آموزنده اینجا هست دیگه سطح دغدغه مندیشون میزنه بالا... منم کلی برام پیش اومده همچین چیزی

من نمی دانستم معنیِ هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دیگر ؟.             

فدا سرتنمیفهمن دیگه اگه دغدغه مهمی برا یه نفر نباشه که تایپک نمیزنه راجبشاز بس تایپک مفیددد و آموزند ...

اخه  مشکل منو کسی نمیتونه حل کنه بیام بگم و تکرارش کنم که چی بشه اخه 

اگه سوال مهمی هم بپرسی اخه کسی جواب نمیده 😂😂😂

انگار اینجوریه که کامنت اول هرچی بود جو تایپک تا آخر همونه

کلاً باید تو تاپیک های پرحاشیه نری خودمون کم غم و غصه داریم که نصف روز بشینیم غصه حرف دیگران بخوریم

یادنی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر  

اخیبه دل نگیر ازشون،نصفیاشون دغدغه رو مینویسن دقدقه،ازشون چه انتظاری داری

حالا دقدقه خودتون چی هست؟ 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂